Scroll Top

Laat jouw boodschap opvallen met mobiele buitenreclame

Out of home promotiecampagne (Demo)

Hoe vaak denk je dat jouw Abri op die ene locatie gezien wordt? Hij kan zich niet verplaatsen, maar jouw doelgroep verplaatst zich wel continu. Om overal zichtbaar te zijn heb je een mega mediabudget nodig. Of toch niet? Promotiebureau Dutch Moving Media heeft unieke buitenreclame middelen die mobiel zijn. De mobiele buitenreclame van Dutch Moving Media is daar aanwezig waar jouw doelgroep op dat moment is. De verplaatsbare outdoor communicatiemiddelen zijn opvallend, flexibel en uniek. Impact maken met jouw campagne doe je met de mobiele buitenreclame middelen van Dutch Moving Media.

Soorten mobiele buitenreclame

De mobiele buitenreclame van Dutch Moving Media hebben elk hun eigen unieke kwaliteiten. Wij zetten drie van onze unieke outdoor communicatiemiddelen in de spotlights:

Wandelende reclamewall: Walking Billboards

De Walking Billboards, een reclamewall die boven het publiek uitsteekt, worden gedragen door merkambassadeurs. Voor jouw communicatieboodschap betekent dit directe opvalwaarde in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat. De merkambassadeurs die de Walking Billboards dragen hebben daarnaast hun handen vrij om een flyer of sample uit te delen.

Fietsende dubbelzijdige Abri: Mediabikes

reclamefietsen in amsterdam
Houd jij toch vast aan de Abri? De mediabikes van promotiebureau Dutch Moving Media zijn jouw communicatiemiddel. Onze dubbelzijdige Abri wordt voorgetrokken door een fiets. De merkambassadeur die de fiets bestuurt zoekt continu jouw doelgroep op en staat stil op tactische plekken. Met de mobiele buitenreclame van Dutch Moving Media fiets je dus met Abri formaat de doelgroep tegemoet.

Haarscherp LED beeld: rijdend LEDscherm

mobiel led scherm tijdens ade amsterdam
Als jouw communicatieboodschap een outdoor communicatiemiddel nodig heeft dat nog een slag groter is dan verrassen we je met het rijdende LEDscherm. Het haarscherpe beeld trekt direct de aandacht en houdt deze ook vast. Het mobiele LEDscherm is dubbelzijdig en kan zowel video’s als een foto/slideshow laten zien. Zet jij dit mobiele buitenreclame LED middel rijdend of stilstaand in? Opvalwaarde heb je sowieso!

Wil je alle mogelijkheden van mobiele buitenreclame zien? Klik dan hier voor alle outdoor communicatiemiddelen. Een groot voordeel van de inzet van de mobiele communicatiemiddelen van Dutch Moving Media is dat er geen vergunning nodig is. Deze outdoor communicatiemiddelen zijn daardoor snel en gemakkelijk inzetbaar.

Opvallend, flexibel, uniek en mobiel

Mobiele buitenreclame van Dutch Moving Media valt gegarandeerd op! De middelen zijn zo gebouwd en geoptimaliseerd dat zij de hoogst haalbare opvalwaarde hebben. Doordat de middelen mobiel zijn komen zij op plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Hierdoor bereik je niet één specifieke locatie in de winkelstraat. Met mobiele buitenreclame bereik je de hele winkelstraat! De opvallende middelen zijn uniek en zijn daardoor een extra blikvanger. Alleen nog jouw communicatieboodschap erop en ze zijn klaar om te gaan!

Zorgen voor extra impuls

Jouw standaard outdoor campagne kan de ondersteuning van mobiele buitenreclame goed gebruiken! Heeft jouw campagne zijn doelstelling nog niet behaald? Zet de mobiele buitenreclame van Dutch Moving Media in. De opvallende bewegende outdoor communicatiemiddelen krijgen meer aandacht dan de vaste communicatiemiddelen. Daar zet je jouw communicatieboodschap, zoals een Black Friday sale, extra mee in de spotlight.

Voorstel voor mobiele buitenreclame

Ben je overtuigd dat mobiele buitenreclame het outdoor communicatiemiddel is voor jouw campagne? Promotiebureau Dutch Moving Media adviseert je graag over de optimale inzet, planning en locaties. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie. Een directe offerte aanvraag is uiteraard ook mogelijk. Ook op korte termijn zijn deze middelen goed inzetbaar!

Related Posts