Scroll Top
Wij zetten jouw merk in de spotlights
Events
EIGENSCHAPPEN
Wat

Events

WAAROM

Op deze locaties bevindt zich jouw doelgroep. Jouw actie, in welke vorm dan ook kan alleen maar een succes worden

Extra

Geen ingang bij de organisatie? Met onze connecties weten wij bijna altijd een manier te vinden om jouw merk te kunnen promoten op welke festival dan ook

PRIJS

Op aanvraag

Events en Festivals

Op een evenement komen vaak honderden of duizenden bezoekers bij elkaar. Mensen die op dat moment allemaal open staan voor communicatie en activatie. Als jouw doelgroep zich tussen deze bezoekers bevindt, wil je hier natuurlijk zo strategisch mogelijk gebruik van maken! Het evenementen personeel van Dutch Moving Media biedt uitkomst. Denk aan het ontvangen en registreren van gasten, het rondgaan met hapjes en drankjes of het wegwijs maken van de bezoekers. Jij vraagt, wij draaien!  Wij zeggen graag JA tegen jouw evenement. Kom je een keer langs om de opties te bespreken?

Op een festival wordt gedanst en gefeest. Het bruist er van de positieve energie en lachende mensen. Dit is een plek waar jij aanwezig wilt zijn als merk. Want wie wil zijn doelgroep nou niet bereiken op een moment dat deze helemaal happy is?
Wij zijn van alle markten en evenementen thuis. Het uitdelen van samples of flyers, het begeleiden van een ludiek activatiespel, het inschenken van drankjes. Gooi maar in onze evenementen-pet! Onze evenementen medewerkers hebben al vele evenementen en festivals op hun naam staan.
Zo heb jij de tijd om op je gemak rond te lopen op het evenement en te netwerken. Wij zetten jouw merk wel in de spotlights met een berg enthousiasme en een flinke dosis energie! Zin in die energie? Trek aan de bel!