OPVALLENDE COMMUNICATIEMIDDELEN

Jouw boodschap grootst uitgedragen

Dutch Moving Media ondersteunt jouw promotiecampagne met een breed assortiment aan communicatiemiddelen. Wij bieden jou verschillende vormen van bewegende en flexibele communicatiemiddelen. Wil jij hoge kwaliteit beeld uitzenden op bijvoorbeeld een event, langs de weg of in een buurt rondrijden dan zijn de LEDimpact mobiele en vaste LEDschermen (klein en groot) het communicatiemiddel voor jou.

Boodschap grootst uitstralen
Bewegende communicatiemiddelen zoals de Mediabikes, Walking Billboards en de Qugo Promotie zijn interessant als jij in op meerdere plekken in een stad tegelijkertijd wilt zijn. Doordat zij gedragen of gereden worden door merkambassadeurs is de route volledig bepaalbaar. De opvallende middelen hebben een groot oppervlak voor jouw communicatieboodschap. Promotieteams die gecombineerd worden met deze middelen vallen tot 3x zo snel op.

Producten samplen
Wil jij producten samplen dan zijn de Vespa Ape, sampling units en onze bakfietsen zeer geschikt. Deze middelen bieden volop branding mogelijkheden en je hebt ruimte voor voorraad. In het straatbeeld vallen ze gegarandeerd op.

Tijdelijke buitenreclame op winkelruiten
Zoek je naar een tijdelijke buitenreclame mogelijkheid? Window Advertising is een interessante manier om aanwezig te zijn in het winkelgebied zonder gebruik te maken van de geijkte paden. Dutch Moving Media heeft een groot netwerk met leegstaande winkelpanden in high traffic gebieden. Wij bestickeren voor jou de ruiten van een geheel winkelpand met jouw boodschap.

Click Me!
Ik wil meer informatie

Aanbod opvallende communicatiemiddelen

Klik voor meer informatie op één van de moving middelen.

Mobiel LEDscherm

Rijdend hoge resolutie LED scherm

Vast LEDscherm

Vast LEDscherm op locatie naar keuze

Window Advertising

Communicatie op leegstaande winkelpanden

Mediabikes

Mobiele dubbelzijdige Abri

Walking billboards

Reclamewall die boven het publiek uitsteekt

Qugo’s

Elektrisch aangedreven reclamemiddel

Vespa’s

Flexibele sample- en mobiele reclame inzet

Sample unit, bakfiets en buikdrager

3 unieke middelen voor Sample campagnes
TEVREDEN
0
KLANTEN
VOOR MINDER DAN
0
DOEN WE HET NIET
SUPER
0
MERKAMBASSADEURS

WAAR WACHT JE OP?

Bel 035 – 62 112 54