Scroll Top
Zonder feestje van DMM geen winkelopening
Winkelopeningen
EIGENSCHAPPEN
Wat

Winkelopeningen

WAAROM

Omdat wij al jaren de specialist zijn op het gebied van winkelopeningen. Met ruim 200 openingen per jaar kun je dit feestje met een gerust hart aan ons overlaten

Extra

Aankleding, foodtruck, merkambassadeurs, noem maar op. Wij maken van iedere openingen niet alleen feestje maar ook een blijvende herinnering

PRIJS

Op aanvraag

Winkelopeningen

Je winkel opent haar deuren, yes! Dit wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Je wilt toeters, bellen, een lintje dat doorgeknipt wordt, applaus… reuring! Dutch Moving Media zorgt daar graag voor. We hebben alle middelen in huis (hostessen) om van de opening een feestje te maken. Van ballonpilaren tot rookmachines en van een in de winkel tot promotieteams die de doelgroep aanspreken in het winkelgebied. Iedereen zal weten waar het feestje is. Bij jouw nieuwe winkel!

 

 

EXTRA OPTIES
PRESENTATOR

Een presentator zorgt voor nog meer beleving onder het publiek. Met zijn of haar rappe tong weet de presentator de consument nog meer te activeren om deel te nemen aan de activiteiten in en rond de winkel.

WERVELWIND

De wervelwind trekt mensen, de wervelwind laat mensen winnen en de wervelwind is daarmee de perfect aanvulling op jouw winkelopening.

LED WAGEN

De consument activeren om de nieuwe winkel te bezoeken? Laat de LED wagen een paar dagen voor de opening door de stad of het dorp rijden. Met de opvalwaarde zit het wel goed en op zeker dat de doelgroep naar de nieuwe winkel komt, helemaal wanneer er nog iets te winnen valt.

FLYERACTIES

Flyers, lootjes, aanbiedingen, alles kunnen onze getrainde merkambassadeurs voor je uitdelen. Belangrijk is wel de juiste uiting te kiezen maar daar kunnen we je zeker bij helpen. Onze merkambassadeurs doen de rest.