Scroll Top

Sinterklaas, wie kent ons niet?

13-1 (Demo)

Sint Maarten heeft nog maar net zijn biezen gepakt als de stoomboot de wateren van Nederland binnenvaart. We zetten massaal schoenen en zingen bij de schoorsteen. Nederland houdt van Sinterklaas. En als je er net aan gewend bent dat de pepernoten je om de oren vliegen, verslik je je al bijna in de kerstkransjes: je rolt van het ene feest in het ander in de decembermaand. En wij doen gezellig mee!

De decembermaand is de gezelligste maand van het jaar. En of je er nou van houdt of niet, je ontkomt niet aan de cadeaus die we massaal inslaan, inpakken of uitpakken. En omdat Sinterklaas toch iets minder uit eigen zak betaalt dan we vroeger dachten en chocolade munten nog steeds niet worden geaccepteerd, een maand waarin we meer uitgeven dan ons lief is. Voor retail Nederland de maand om de consument te verleiden!

En dat komt goed uit want wij kunnen dat: verleiden. Als promotiebureau doen wij niet anders en willen wij niet anders. Verleiden in een pietenpak, met een mijter op of gewoon als Merkambassadeur: u roept wij draaien! Hij snoept, zij graaien.

Sample acties; ( O, kom er eens kijken, wat er in mijn buikdrager zit! ) ; Promobike campagnes ( Kijk ons team ging uit fietsen ) ; Instore demonstraties ( Dàààààr wordt aan de kraam geproefd ) of een potje Pim Pam Piet? Wij zien, observeren, anticiperen en overtuigen! Wij rennen sneller dan Zwarte Piet en zijn guller dan de Sint en de kerstman bij elkaar.

Zet dit jaar dus niet 1 schoen maar uw hele garderobe want dit promotiebureau doet er omzet in!

Dank u Sinterklaasje?

Welcome!

Sinterklaas en kerst

Related Posts