Scroll Top
Activatie spellen hebben we genoeg maar daag ons uit voor een nieuwe
Activatiespellen
EIGENSCHAPPEN
Wat

Activatiespellen

WAAROM

Omdat winacties het bij de consument altijd goed doen

Extra

Desgewenst kunnen we ieder spel vormgeven naar iedere wens of idee, zo weten we precies de juiste doelgroep te raken

PRIJS

Op aanvraag

ACTIVATIESPELLEN

Kraak de Kluis
Kraak de kluis en win! Klinkt simpel? Is het ook! We delen flyers met unieke codes uit in het winkelgebied en schreeuwen het van de daken: kom nu de kluis kraken in deze winkel! In de winkel wordt de doelgroep ontvangen door een van onze promotiemedewerkers. De deelnemer voert de code in bij de kluis. Spanning en sensatie alom. Blijft de kluis dicht? Helaas pindakaas… Gaat de kluis open? Dan heb je een mooie prijs gewonnen! De Kraak de Kluis campagne leent zich perfect voor winkelopeningen maar doet het ook goed om extra traffic te genereren naar jouw winkel. Mensen willen de kans op een mooie prijs niet laten lopen, zo zitten ze in elkaar. Komt dat even goed uit! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk? We zitten er klaar voor!

Kras & Win
Heb je zin in een beetje reuring en sensatie om jouw merk of product? De Kras & Win campagne biedt uitkomst. We delen flyers uit met een kras laag erop. Onder deze laag kunnen we alles communiceren. Prijzen, troostprijzen, extra kansen, of leuke weetjes. De kras laag creëert de spanning om de boodschap die erachter staat en dat maakt deze campagne zo sterk. Mensen zijn nieuwsgierige wezens en willen zien wat er staat. Krassen maar dus! Voor de gewonnen prijs kan de doelgroep terecht in de winkel. Komt dat even goed uit! Bel ons gerust voor de ins & outs!

Activatierad
Wie heeft er zin in een ludiek activatiespel? Jouw doelgroep! Met een opvallend rad staan we in het winkelgebied. De doelgroep kan draaien aan het rad en krijgt een vraag in de sferen van jouw merk, winkel of product. Zo leren ze meer over jouw merk én worden ze uitgedaagd om na te denken over het goede antwoord. Vraag goed? Dan overhandigt het promotieteam een voucher waarmee ze een leuke prijs kunnen ophalen in de winkel. We kunnen het rad volledig op maat produceren, in de look & feel van jouw merk. Het activatie rad valt goed in de smaak bij jong en oud. Gegarandeerd reuring om jouw merk en interactie met jouw doelgroep. Smaakt naar meer? Trek aan de bel!

Bakfiets
Een campagne met een promotie-bakfiets is altijd een goed idee. Het is een ideale manier om op te vallen, te anticiperen op de drukte én samples uit te delen vanuit de bak op de fiets. We kunnen de bakfiets branden in de look & feel van jouw merk en stappen op de fiets waar je maar wilt. Het promotieteam fietst rond, deelt uit en vertelt het verhaal bij jouw merk. Op die fiets dus! Zin in een pilot met de bakfiets? We gaan graag het gesprek aan!