Scroll Top
Welke wensen je ook hebt, wij regelen het
Sample middelen
EIGENSCHAPPEN
Wat

Sample middelen

WAAROM

Met onze extra middelen zorgen we voor betere zichtbaarheid

Extra

uitbreiden naar iedere vorm of wens is mogelijk. Samen met onze producenten is niets ons te gek

PRIJS

Op aanvraag

SAMPLE MIDDELEN

Sample middelen zijn promotiemiddelen die je kunt gebruiken voor een sample campagne. Het zijn middelen waar je de samples in kunt doen en van waaruit het sample team samples kan aanbieden aan de doelgroep. We zetten er een aantal voor je op een rijtje!

Sample unit
Een sample unit (of sample bak) is een handig en opvallend sample middel. Dit middel is ontworpen voor sample campagnes en biedt aan alle zijden veel ruimte voor branding. De sample unit is daarbij voorzien van een top bord dat tevens gebrand kan worden en ervoor zorgt dat de doelgroep al vanaf een grotere afstand met het merk of product in aanraking komt.

Buikdragers
Een mobiele sample bak waar de sample promoters mee rond kunnen lopen! Klinkt te mooi om waar te zijn? Is het niet!
Een buikdrager (of bellytray) is een kleine draagbare sample unit die aan de sample medewerker bevestigd wordt met schouderbanden. Hierin worden de samples uitgestald. Voordelen? De buikdrager kan gebrand worden én door de bescheiden omvang en het lichte materiaal kunnen de sample teams er makkelijk mee rondlopen waardoor zij kunnen anticiperen op de drukte.
Door het bevestigingsmechanisme hebben de sample promoters de handen vrij om een sample uit de buikdrager te pakken en aan te bieden aan de klant.

Sample bakfiets
Voor grote sample campagnes waarbij het sample team mobiel moet zijn, leent de sample bakfiets zich uitstekend. Dutch Moving Media heeft verschillende sample bakfietsen die gebrand kunnen worden voor de perfecte merkbeleving. De sample promoters fietsen met de bakfiets rond en anticiperen op de drukte in het sample gebied.
Met deze sample middelen bereik je je doelgroep wel! Keertje sparren over sampling? Bel ons gerust!