Scroll Top

Hoe de food truck jouw doelgroep bereikt

mini food truck huren promotiecampagne (Demo)

Food trucks zijn ongekend populair bij consumenten.  De street food trend, overgewaaid vanuit Azië en New York, sluit goed aan bij onze behoeften om lekkerder en gezonder te eten van een Instagram waardige maaltijd. Food trucks, ook wel het nieuwe picknicken genoemd, bieden daarnaast ook interessante kansen voor jou als marketeer. Van food festivals tot aan bedrijfsfeesten en winkelopeningen: met een food truck bereik je de mind (en de maag) van de consument. Wil jij een food truck inzetten voor een promotiecampagne? Promotiebureau Dutch Moving Media heeft mini food trucks te huur.

Inhoudsopgave

  1. De psychologische waarde van een food truck
  2. Food truck inzetten op locatie
  3. Stel jouw eigen food truck samen
  4. Huur een food truck

De psychologische waarde van een food truck

Jij zoekt, als marketeer, continu naar nog betere manieren om jouw consument te activeren. Eén van de geheimen van consumenten overtuigen is wederkerigheid. De uitspraak ´Wie kan delen, kan vermenigvuldigen´ vertelt je direct het resultaat als je hiermee aan de slag gaat. Jouw doelgroep iets geven triggert bij hun een psychologisch proces. (On)bewust zoeken zij naar manieren om iets terug te kunnen doen. Daar liggen kansen voor een gesprek met je doelgroep!

Het filmpje over ‘The Art of Persuasion’ vertelt je meer over deze psychologische waarde. (Bekijk de video tot 3:06 min voor het gehele verhaal!) Ben je benieuwd wat dit met food trucks te maken heeft? Lees onder het filmpje verder.

De food truck is een ideaal middel om je doelgroep te bereiken, te binden en te overtuigen. Oftewel: Eten verbindt jouw merk met de doelgroep!

Mini food truck geschikt voor vele locaties

Begrippencheck: Wat is een food truck? Een food truck is een restaurant op wielen waar gerechten en drinken vanuit wordt geserveerd. Dit kan zowel commercieel als promotioneel gebeuren. Activatiebureau Dutch Moving Media verhuurt mini food trucks die perfect zijn voor festivals, lokale evenementen, beurzen en winkelopeningen. Onze mini food truck zijn door hun formaat flexibeler. Dit betekent dat ze daardoor gemakkelijker inzetbaar zijn op locaties. Jouw persoonlijke projectmanager ontzorgt jou graag door planning, transport, productie en het personeel te verzorgen.

kleine Food Truck huren bij Dutch Moving Media
De kleine food truck is flexibel inzetbaar op locaties.

Stel jouw eigen food truck samen

De mini food trucks van Dutch Moving Media kunnen zo ingericht worden voor de ideale promotiecampagne voor jouw merk. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant. Moet er een vriezer in? Of een limonadetap? Dan verzorgen wij dat voor je!  Wil je de kleine mobiele keuken voorzien van een logo of wrapping in de eigen huisstijl? Het is allemaal mogelijk! Wij customizen de mini food truck in samenspraak. De projectmanagers van Dutch Moving Media adviseren je graag over de optimale uitvoering.

Onze food truck bereikt jouw doelgroep

Ben je geïnteresseerd in het bereiken van de juiste doelgroep door middel van een food truck? Laat dan Dutch Moving Media je marketingcampagne compleet maken met de beste materialen en mensen. Neem contact met ons op via 035-6211254 of mail naar info@dutchmovingmedia.nl. Dutch Moving Media beschikt over jaren ervaring en heeft de kennis opgebouwd over wat de optimale concept ontwikkeling is. Wij beschikken over de enthousiaste promotiemedewerkers en weten welke vorm van fieldmarketing geschikt is voor jouw merk. Samen maken we het verschil voor jouw merk!

Related Posts