Scroll Top
Knallen met een LED scherm op verschillende locaties
LED schermen
EIGENSCHAPPEN
Wat

LED schermen

WAAROM

Optimale zichtbaarheid en 24/7 aan te passen content

Extra

Een LED scherm compleet in jouw huisstijl, ook dat kan. We wrappen het hele scherm in iedere gewenste kleur

PRIJS

Op aanvraag

LED SCHERMEN

Met een LED scherm creëer je het perfecte podium voor jouw merk of product! Het LED scherm van Dutch Moving Media staat op een elegante voet en heeft een LED oppervlak van maar liefst 8 m2. Door de haarscherpe beeldkwaliteit knalt jouw boodschap van het LED scherm af.
Mogelijkheden op het LED scherm
Dit promotiemiddel biedt verschillende opties om jouw doelgroep in LED te bereiken. Zo is het mogelijk om meerdere stilstaande beelden achter elkaar te laten zien maar ook om bewegend beeld af te spelen. Op deze manier neem je de kijker echt mee in een verhaal bij jouw merk of product en dat verhaal blijft hangen!
Flexibele software
Door de flexibele software in het LED scherm is het ook mogelijk om de content van het LED scherm op afstand te wijzigen. Zo kun je de doelgroep op verschillende momenten per dag aanspreken met andere content.
Volledige ontzorging
Dutch Moving Media realiseert een LED promotie van A-Z. Denk aan het scouten van locaties, het aanvragen van vergunningen en vanzelfsprekend: de installatie van het LED scherm. Het enige wat jij hoeft te doen is nadenken over krachtige content. En zelfs daar  helpen we je graag bij! Keer sparren over de LED mogelijkheden? Trek aan de bel!