Scroll Top
Promotieteam + flyers = gegarandeerd meer traffic
Flyeren
EIGENSCHAPPEN
Wat

Flyeren

WAAROM

Omdat wij weten hoe wij jouw merk kunnen activeren

Extra

Geen idee wat je op de flyers moet zetten? Geen probleem, met onze in-house designers kunnen wij je ontzorgen

PRIJS

Op aanvraag

Flyeren

Met een flyercampagne wordt jouw doelgroep aangesproken door een promotieteam en ontvangen ze na een introductie gesprekje een flyer met meer informatie. Een flyer biedt de mogelijkheid de consument nog wat mee te geven en een extra call to action te communiceren. Denk aan het bezoeken van een website of een kortingsactie in de winkel.
Dutch Moving Media denkt graag met je mee over geschikte flyerlocaties. Dit kunnen locaties zijn die zich dichtbij de winkel of beurs bevinden of high traffic locaties. Denk hierbij aan stadscentra en winkelstraten. Een promotieteam anticipeert op de drukte op/om de flyer locatie en vergroot de straal indien nodig om voortdurend de doelgroep aan te kunnen spreken. Op sommige locaties is een flyer vergunning nodig om de actie uit te voeren. Dutch Moving Media neemt de vergunningsaanvraag graag uit handen.

Bij het flyeren kunnen ook extra promotiemiddelen worden ingezet voor meer opvalwaarde. Denk aan opvallende beachflags of onze LED wagen. Deze middelen geven extra mogelijkheid tot branding en maken de look en feel van de flyercampagne compleet!

TOEVOEGINGEN AAN EEN FLYERACTIE
BeachflagS

Als je denkt dat flyeren niet genoeg opvalt, dan wordt het tijd om gebruik te maken van onze speciale beachflag rugzakken. Onze merkambassadeurs dragen deze lichtgewicht rugzakken voorzien van een banner met jouw merk en zorgen voor nog meer opvalwaarde.

LED WAGEN

De consument activeren om de nieuwe winkel te bezoeken? Laat de LED wagen een paar dagen voor de opening door de stad of het dorp rijden. Met de opvalwaarde zit het wel goed en op zeker dat de doelgroep naar de nieuwe winkel komt, helemaal wanneer er nog iets te winnen valt.

FOTOMARKETING

Niets leukers dan een blijvende herinnering, onze foto activaties zorgen voor een speciale opname. De foto wordt namelijk in een special ontworpen hoesje geplakt, geheel in jouw bedrijfsopmaak. De foto en jouw merk zal nog vaak gezien worden. 

SEGWAY

Zeg je opvallen, dan zeg je Segway. Met deze duurzame manier van vervoer en uitstekende reclame mogelijkheden gezien het reclame bord aan de voorzijde bereiken we jouw doelgroep op alle plekken in het land.