Scroll Top

Zo activeerden wij de kerstmagie van Uber & Praxis

Ubertrees guerrilla marketing campagne (Demo)

Heb jij jouw kerstboom nog niet in huis? Bestel deze dan vandaag en morgen met één druk op de knop! Laat jouw kerstboom thuisbezorgen voor maar €30,- en jouw kerstperiode start vol magie van kerstelfen en een kerstkoor. Activatiebureau Dutch Moving Media voert dit jaar de Ubertrees guerrilla marketing campagne uit. Ubertrees is een internationale kerstcampagne van Uber. In samenwerking met Praxis, de nr. 1 in kerstbomen, helpen zij klanten om het thuis echt kerst te maken. Deze actiemarketing inzet is op het lijf geschreven van activatiebureau Dutch Moving Media. Onze promotiemedewerkers hebben veel ervaring in de guerrilla marketing en weten hoe ze de kerstmagie tot leven brengen.

Bezorging door Uber kerstelfen en idyllisch kerstkoor

Toen de winterjassen nog niet nodig waren zat activatiebureau Dutch Moving Media al met haar hoofd bij de kerst. Dutch Moving Media zorgde in de concept ontwikkeling voor de krachtige doorvertaling van de kerstsfeer naar de guerilla marketing campagne. Voor vele mensen start de kerstmagie bij het kopen van de kerstboom. Helaas zit het weer de afgelopen tijd erg tegen en is het kopen van de kerstboom daardoor allang geen pretje meer. Uber & Praxis herstellen jouw kerstmagie in ere. Bestel nu jouw gezaagde Nordman kerstboom via de Uber app voor maar €30,- en zie jouw kerstboom naar je toerijden. Onder begeleiding van het idyllische kerstkoor bezorgen de Uber kerstelfen, promotiemedewerkers van Dutch Moving Media, jouw kerstboom. Mét Ubereats kerstkransjes, zodat jij jouw kerstboom al direct van de eerste traktaties kan voorzien. (Of kan opsnoepen tijdens het versieren van jouw Ubertrees kerstboom!)

Ubertrees campagne: uber en praxis levering guerilla

Internationale Uber guerrilla Marketing

De Ubertrees campagne, het internationale concept van Uber, wordt voor de 3e keer in Nederland uitgevoerd. Dit jaar is de guerrilla marketing campagne nog groter opgezet en rijden de Ubertrees kerstbomen chauffeurs in 5 steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. De afgelopen weken zijn meerdere online teasers gelanceerd om de Ubertrees campagne te promoten. Activatiebureau Dutch Moving Media verzorgde ook opvallende branding op het Ubertrees vervoer, waardoor de guerilla marketing campagne ook tijdens de actie nog opvalt.

Ubertrees campagne: uber en praxis kerstman

Het ubertree effect… Kerstmagie met één druk op de knop. Benieuwd naar de uitvoering? Houd activatiebureau Dutch Moving Media in de gaten. Binnenkort delen we de campagnevideo van de Ubertrees guerilla marketing campagne! Of bekijk op instagram #Ubertrees en #ubertrees2017 voor alle (internationale) leveringen. Onze opvallende kerstelfen (en één kerstman!) pik jij er zo tussenuit.

Jouw eigen guerrilla marketing campagne?

Ben jij aan het nadenken over jouw eigen guerrilla marketing campagne? Activatiebureau Dutch Moving Media denkt graag met je mee. Neem contact met ons op voor een eerste sparringssessie.

Related Posts