Scroll Top
Van chefkok tot promotors in de bediening, we hebben alles in de truck
Foodtrailer
EIGENSCHAPPEN
Wat

Foodtrailer

WAAROM

Laat de consument op een ludieke manier kennis maken met uw product

Extra

Een standaard foodtrailer te saai? Geen probleem, we kunnen de foodtrailer in ieder gewenst design wrappen

PRIJS

Op aanvraag

FOODTRAILER

Een foodtruck is een volledig uitgerust gebrande truck waar voedsel in bereid kan worden. De foodtruck kan worden ingezet bij winkel openingen, braderieën en op food festivals. Dit promotiemiddel leent zich perfect voor een (mobiele) tasting.

Volledig uitgerust
De foodtrucks van Dutch Moving Media zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de foodtruck over een vintage zitje, robuuste fruitkistjes om het product (ingrediënten) in te etaleren en een krijtbord om de aanbieding op te schrijven. Ook is alles aan boord om de lekkerste gerechtjes te bereiden. Opbergmogelijkheden, stroom, koeling en een uitgifteluik aan voorzijde en zijkant.

Promotieteam
Onze promotiemedewerkers hebben veel ervaring in campagnes met de foodtruck. Van chef-kok tot promoters in de bediening, we hebben alles in de truck!
Laat jouw doelgroep jouw heerlijke producten ervaren tijdens een tasting met de opvallende foodtruck. Benieuwd wat een foodtruck kan betekenen voor jouw merk? Bel ons meteen dan nemen we je mee in de opties! Dat zal lekker smaken!