Scroll Top

De succesvolste Nederlandse kerstmarkten voor promotie

Promotiecampagne op kerstmarkt in Nederland

Foto: Adri / Shutterstock.com
Elk jaar in november verschijnen ze als aankondiging op de feestdagenperiode: Kerstmarkten. Voor de vele kerstliefhebbers is het bezoeken van de kerstmarkt een feestelijk dagje uit. Terwijl de kinderen vol plezier schaatsen op de schaatsbaan bezoeken oudere bezoekers de vele kerstmarkt kraampjes. Het knusse gevoel van saamhorigheid en de gezellige winterse sferen zijn de ideale basis voor promoties. Promotiebureau Dutch Moving Media zet voor jou 3 Nederlandse kerstmarkten op een rij met directe promotiemogelijkheden.

De eerste kerstmarkt ontstond uit nood

De kerstmarkt is al ontstaan in de Middeleeuwen en was een vleesmarkt. Historie denken dat deze uit noodzaak ontstond. De winter was toen ijzig koud en maakte de wegen onbegaanbaar. Het slachtvee dat vervoerd moest worden kon daardoor niet naar het slachthuis. Tegelijkertijd werd het voedsel steeds schaarser. De plaatselijke overheid gaf toestemming voor een speciale markt om aanbod en vraag samen te brengen. Het grote succes van de eerste kerstmarkt was zo groot dat het jaar op jaar werd herhaald en vergroot. Nu nog steeds komen aanbod en vraag op een feestelijke manier samen.

Kerstmarkten met promotiemogelijkheid

Promotiebureau Dutch Moving Media zet 3 kerstmarkten voor jou op een rij met directe promotiemogelijkheden. De kerstmarkten van Winter Village zijn druk bezocht door een doelgroep met een gemiddeld tot hoog bestedingsgedrag. Optimale promotiemogelijkheden voor o.a. FMCG, automotive en retailers.

Nr. 1 Winter Village Stadshart Amstelveen

De gezelligste kerstmarkt in de omgeving van Amstelveen. De kerstmarkt is verbonden met winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het vier sterren winkelcentrum is al twee keer verkozen tot beste winkelcentrum van Nederland. Van 29 november t/m 7 januari 2018 kunnen bezoekers hun hart ophalen en heerlijk struinen langs alle winterse chalets. Tussen het struinen door schaatsen zij een rondje op de ijsbaan en sleeën zij van de berg af. Als afsluiter van de gezellige dag genieten ze van een kop chocolademelk of een diner in het hoogstaande restaurant. De promotiemogelijkheden bij Winter Village Stadshart Amstelveen zijn ruim. Van flyeren tot aan activaties en sampling promotie. Het plaatsen van een auto zal geen problemen opleveren.

Nr. 2 Winter Village Hoofddorp

Het Raadhuisplein wordt van 18 november t/m 14 januari 2018 omgetoverd tot winters dorp. De winters gezellige openlucht ijsbaan, uitstekende horecavoorzieningen en karakteristieke chalets (verkoopstands) maken deze kerstmarkt compleet. Ook deze kerstmarkt biedt volop promotiemogelijkheden. Denk aan een sampling promotie, fotomarketing campagne of door te flyeren. Ook hier is een auto te plaatsen.

Nr. 3 Winter Village Almere

Bezoekers van Almere kunnen volop genieten van de kerstmarkt op het Forum. Van 15 december t/m 14 januari 2018 zijn de chalets gevuld met te koop aangeboden kerstartikelen. Ook hier zijn de ijsbaan en het uitgebreide restaurant er om alle bezoekers van nog meer te voorzien. Dutch Moving Media denkt graag mee in de promotionele mogelijkheden. Conceptontwikkeling kan dan ook vrij besproken worden. Sampling promotie en belevings marketing wordt altijd zeer op prijs gesteld!

Interesse in de promotiemogelijkheden op deze kerstmarkten?

Promotiebureau Dutch Moving Media ontzorgt jou graag met de promoties voor de kerstmarkten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Onze projectmanagers nemen jou alles uit handen. Van vergunning aanvraag en standplaats / flyer boeking tot aan de uitvoering met goede promotiemedewerkers: Promotiebureau Dutch Moving Media regelt het voor jou.

Related Posts