Scroll Top
Een foto zegt meer dan duizend woorden!
Fotomarketing
EIGENSCHAPPEN
Wat

Fotomarketing

WAAROM

Voor de blijvende herinnering

Extra

Met ons groot assortiment foto activaties hebben we voor ieder vraagstuk een passende oplossing en laten we jouw doelgroep een blijvend souvenir na

PRIJS

Op aanvraag

FOTOMARKETING

Een foto zegt meer dan duizend woorden! Met foto marketing wordt de doelgroep geactiveerd door middel van een foto. Mensen willen graag een beeld hebben bij een ervaring of herinnering. Dat festival met je vrienden, die beurs met je moeder, die winkelopening van je favoriete merk.
Herinneringen komen tot leven met een foto. En in een tijd dat je alles in je leven vast kunt leggen met je smartphone is het toch geweldig als je weer eens ouderwets op de foto wordt gezet en deze ook nog mee krijgt of (online) op kunt halen? Hello foto marketing!
Door een foto promotieteam wordt de consument aangesproken en op de foto gezet. Aan de foto die de consument meekrijgt of ergens kan downloaden, wordt meestal een commerciële actie gekoppeld.

In deze actie wordt de consument geactiveerd om bijvoorbeeld naar een website te gaan met een kortingscode of de foto te delen op social media onder vermelding van een # met de merk- of productnaam.
Het voordeel van fotomarketing is dat mensen hun eigen foto snel zullen bewaren waardoor jouw merk langer zichtbaar is en de actie langer blijft hangen. Een activatie in het nu met een fysieke herinnering voor de toekomst! Benieuwd naar alle opties? Bel ons meteen!