Scroll Top
Verras je je doelgroep en trek de meeste aandacht!
Guerrilla
EIGENSCHAPPEN
Wat

Guerrilla

WAAROM

Omdat wij weten hoe wij jouw merk kunnen activeren

Extra

Geen vergunning? Dat is juist het mooie van een guerrilla actie organiseren. Wij zorgen voor impact en zijn weer vertrokken voordat iemand het doorheeft

PRIJS

Op aanvraag

GUERRILLA MARKETING

In een korte tijd zoveel mogelijk consumenten bereiken met een ludieke campagne. Klinkt te mooi om waar te zijn? Bij Dutch Moving Media is het aan de orde van de dag.
Een guerrilla campagne wordt vaak op korte termijn geproduceerd en de weg ernaartoe bevindt zich meestal buiten de gebaande paden. Een vergunning wordt niet aangevraagd, de campagne wordt niet aangekondigd. Alleen zo verras je je doelgroep echt en trek je de meeste aandacht!
Denk aan het verspreiden van rode zadelhoesjes met een pakkende tekst in het stadscentrum van een grote stad. Een paar uur laten zie je alleen nog maar fietsen met rode zadels door de stad vragen en vraagt iedereen zich af: waar komen al die rode zadels vandaan?
Of een gigantische LED truck met muziek die door een stad rijdt, stil staat op drukke punten en muziek laat klinken. Dansers gegarandeerd en jouw merk in de spotlights op een ludieke manier.
Dutch Moving Media denkt graag met je mee over de beste manier om jouw doelgroep te verrassen. En onze promotiemedewerkers? Die houden wel van een beetje spanning en avontuur! Hou jij ook van spanning en avontuur voor jouw merk? Bel ons meteen en we hebben het erover!