Scroll Top
De hostessen vertegenwoordigen jouw merk
Hostessen
EIGENSCHAPPEN
Wat

Hostessen en modellen

WAAROM

Omdat wij weten hoe wij jouw merk kunnen activeren

Extra

Van beurs tot awardshow, alle hostessen zijn ervaren en weten precies wat er van hen verwacht wordt. Wij verzorgen alles en ontzorgen jou als klant

PRIJS

Op aanvraag

HOSTESSEN EN MODELLEN

De representatieve hostessen van Dutch Moving Media ontzorgen jou in functionele zaken. Jij kunt daardoor volledig focussen op datgene waar jij goed in bent en haalt hiermee het maximale uit jouw event of beurs.
De hostessen vertegenwoordigen jouw merk en nemen veel zaken voor jou uit handen. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor (het eerste) persoonlijk contact met jouw klanten. Op beurzen, evenementen, congressen, presentaties begroeten zij de bezoekers, registreren hen en voorzien hen van productinformatie. Als kwaliteitsbewakers zorgen zij voor een continu resultaat op de werkvloer. Voorafgaand aan-, tijdens- en na het event.
Als gezicht van jouw merk is het belangrijk om de juiste look en feel neer te zetten. Is voor de opdracht een specifieke plaatje nodig? In samenspraak met de opdrachtgever selecteren wij de perfecte hostess voor iedere campagne.
Onze hostessen zijn van alle markten, beurzen en evenementen thuis en hebben al een flinke bak ervaring op zak. Zij weten precies wanneer ze op jouw gasten af moeten stappen en geven het antwoord op de vraag nog voordat deze gesteld is.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een hostess of model? Neem gerust contact op met Dutch Moving Media.