Scroll Top

Jouw laatste activatieknaller in 2017

Faces-400x400px-1_1_29 (Demo)

Jij bent waarschijnlijk aan het nadenken over die laatste onuitwisbare indruk die je in 2017 wilt achterlaten bij je doelgroep. Geen stress meer, activatiebureau Dutch Moving Media helpt jou. Je hebt nog 10 dagen om jouw fieldmarketing actie in te zetten. Wij zetten de last-minute promotiecampagne mogelijkheden voor je op een rij. (Die wij voor jou op de plank hebben liggen!) Dan kan jij een keuze maken waar jij nog impact mee gaat maken!

Alle doelgroepen verzamelen

Je hebt het goede moment gekozen. December is namelijk dé maand van drukke winkelstraten met potentiële kopers. Allemaal op zoek naar dat ene leuke kerstcadeautje of dat ene heerlijke unieke kerstgerecht. Dit is jouw moment om op te vallen bij jouw doelgroep met fieldmarketing. Zet jouw laatste marketingbudget in voor een promotiecampagne met groot bereik. Activatiebureau Dutch Moving Media ontzorgt jou met een knaller van een fieldmarketing inzet!

Welke promotiecampagne gaat het worden?

Activatiebureau Dutch Moving Media heeft veel promotiemiddelen voor jou op de plank liggen. Dat betekent dat jouw promotiecampagne al snel kan plaatsvinden! We geven een paar suggesties voor last-minute fieldmarketing campagnes met groot resultaat:

THT sampling

Heb jij zelf nog samples in een hoek liggen die bijna over de houdbaarheid zijn? THT sampling is dan jouw oplossing! Activatiebureau Dutch Moving Media beschikt over samplebakken en buikdragers, volledig personaliseerbaar. Sluit het merkjaar 2017 af met een positieve gebruikerservaring met sampling.

Flyeren als traffic campagne

Kan jouw winkel extra traffic gebruiken in de dagen tot en met oud en nieuw? De promotiemedewerkers van activatiebureau Dutch Moving Media zorgen met flyeren voor een stroom van potentiële kopers naar jouw winkel. Denk jij nu ‘flyeren, hoeveel effect gaat dat hebben..’ dan overtuigen wij je graag. Het kan namelijk een stuk interessanter zijn dan jij misschien nu denkt. Benieuwd wat flyeren voor jou kan betekenen? Lees onze blog: de 5 succesvolle effecten van flyeren. 

Opvallen met mobiele buitenreclame

De mobiele buitenreclame van activatiebureau Dutch Moving Media is krachtig in effectief bereik. Wij zijn namelijk daar waar jouw doelgroep op dat moment is. Doordat onze verplaatsbare communicatiemiddelen flexibel en opvallend zijn bereiken zij jouw doelgroep. Jouw oudejaarscampagne gaat meer impact hebben met mobiele buitenreclame dan met een vaste abri. Lees de blog ‘Laat jouw boodschap opvallen met mobiele buitenreclame’ en jij weet waarom.

Instore demonstraties

Verleid jij de supermarktbezoekers voor de aankoop van jouw product? Instore demonstraties (winkeldemonstraties) zijn het ideale middel om de bereiding te tonen én verkoop te stimuleren. Onze promotiemedewerkers realiseren graag jouw instore demonstraties! Bekijk direct hoe jij het hoogste rendement uit Instore demonstraties kan halen. 

Boek jouw laatste promotiecampagne van 2017

We denken graag met je mee over de eindejaarsknaller. Boek jouw laatste promotiecampagne van het jaar direct. Bel  035 – 62 112 54 voor een offerte.

Related Posts