Scroll Top

Dutch Moving Media en StreetGasm geven samen gas!

Hostess tijdens event StreetGasm

Dutch Moving Media en StreetGasm gaan een mooie samenwerking tegemoet. Dutch Moving Media en StreetGasm zijn namelijk partners geworden. StreetGasm is een sexy, stoer en exclusief evenementenbureau waarbij alles draait om supercars. Met het exclusieve label van Dutch Moving Media, Hostessbureau.com, werken we toe naar deze unieke en exclusieve evenementen. StreetGasm het evenement, Dutch Moving Media de Hostessen. En niet zomaar Hostessen. Hostessen die passen bij StreetGasm: ze zijn sexy, stoer en exclusief. Onze Hostessen zijn het visitekaartje van StreetGasm en daarmee het bekende gezicht voor gasten!

Ga snel naar …

Over StreetGasm

StreetGasm is meer dan alleen een evenementenbureau voor leden met een supercar. De heilige koets staat uiteraard centraal, maar de persoon achter deze auto is net zo belangrijk! Door autoliefhebbers samen te brengen kunnen zij hun passie delen. Ze doen dit door uiteenlopende evenementen te organiseren zoals SG2K (dé rally van het jaar), StreetGasm Racewars, Cars & Sushi en Carbecue.

Leden kunnen ook mee op reis, maar StreetGasm biedt meer dan alleen de reis. Zo is het mogelijk om een VIP arrangement te krijgen en kun je jouw auto laten wassen en laten personaliseren naar het thema van het evenement.  Daarnaast heeft StreetGasm een unieke automotive platform gecreëerd dat altijd aan staat. Op dit platform kunnen leden met elkaar in contact komen, werken aan hun persoonlijke netwerk én genieten van al het leuks dat autorijden is!

Samenwerking Dutch Moving Media & StreetGasm

Onze Hostessen zorgen voor sfeer op evenementen en nemen hierbij verschillende rollen aan. Zo starten zij de race, ontvangen en registreren ze gasten en zijn ze aanspreekpunt voor deelnemers. Kortom: onze Hostessen zijn echt onderdeel van het merk van StreetGasm! Hiermee wordt het merk versterkt en hoeft StreetGasm zich geen zorgen te maken over bepaalde zaken. Tijdens een groot evenement met honderden gasten en deelnemers, is er toch altijd een bekend gezicht te vinden.

Nog een leuk weetje: StreetGasm stapt niet af van tradities. Je hebt het misschien wel voorbij zien komen in het nieuws: merken stappen af van de pitspoezen (ook wel grid girls genoemd). Formule 1 is zo’n merk. Tijdens het evenement StreetGasm Racewars zullen er wél pitspoezen aanwezig zijn. Het evenement draait om circuit rijden en daar horen grid girls bij!

Hostessen StreetGasm
Onze Hostessen tijdens een evenement van StreetGasm

Internationaal op tour

StreetGasm organiseert jaarlijks het SG2K7 evenement. Dit jaar staat dat in het teken van Lucky Number Seven. SG2K7 is een rally waarbij teams door heel Europa crossen. Tijdens deze rally komen deelnemers terecht op de mooiste plekken, altijd in combinatie met een vet feest of exclusief etentje. De organisatie is van alle markten thuis! Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: IT4KIDS.

Er is nog niet veel bekend over de rally van dit jaar. Wat we wel weten is dat de rally start in Slovenië en eindigt in Roemenië. Binnen 7 dagen zullen 120 teams 2000 kilometer afleggen. Onze Hostessen gaan ook mee op tour! Zij zullen het bekend gezicht zijn voor iedere deelnemer. Zij zijn het aanspreekpunt, het bekende gezicht oftewel: het persoonlijke visitekaartje van StreetGasm!

Over Dutch Moving Media

Dutch Moving Media is een fullservice activatiebureau. Wij laten jouw merk groeien met promotiecampagnes die effect hebben. Dutch Moving Media maakt jouw campagnes compleet met de beste mensen en materialen. Ben je geïnteresseerd in onze Hostessen? En benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 035-6211254 of mail naar info@dutchmovingmedia.nl. Samen maken we het verschil voor jouw merk!

Related Posts