Scroll Top

Fieldmarketing als alternatief ja/ja sticker

Ja sticker. kosteloos (Demo)

Vanaf 1 januari 2018 geldt een nieuwe wetgeving in Amsterdam voor reclamefolders. Enkel huizen met een ja/ja sticker op de brievenbus geplakt ontvangen nog folders en flyers. Voor jouw merk betekent dit dat je bij een stuk minder huishoudens met je producten op de deurmat ligt. Jammer want de papieren folder is nog steeds geliefd in Nederland! Volgens een onderzoek van Q & A onder 863 consumenten ontvangt bijna 90% wekelijks een pakketje folders. 85 % van deze groep geeft aan deze folders ook te lezen. Desondanks is de ja/ja sticker nog niet bij al deze huishoudens geplakt.

Hoe ga je nu zichtbaar worden?

Heb je als Amsterdammer geen Ja / Ja sticker op de deur, dan rijdt de postbode dit huis voorbij. Welkom in 2018! Retail Amsterdam zal dus op een andere manier de consument moeten bereiken. Wat te doen? Promotiebureau Dutch Moving Media heeft jouw oplossing.

Fieldmarketing geeft jouw boodschap de kracht

Heb je wel eens gedacht aan een promotiecampagne om de reclame folder te vervangen? Paper to face wordt face to face! Onze promotieteams creëren een moment waarin jouw product of merk door ons in het zonnetje wordt gezet. Onze promotiemedewerkers verleiden, overtuigen en activeren consumenten . Don’t hesitate… Activate!

Creëer een moment dat blijft hangen

Alle lof voor de reclame folder, maar wat blijft nou beter hangen: een advertentie in een folder of een stralend gezicht en een ijzersterk verhaal? Onze promotiemedewerkers lachen niet zo maar. Ze lachen oprecht. Ze vertellen niet zo maar over jouw product, ze vertellen met passie. Met fieldmarketing geef je jouw  merk een gezicht en jouw product een podium. Het podium dat het verdient. We creëren een moment dat blijft hangen. Het product zal niet meer op zichzelf staan maar er zal een associatie ontstaan met een leuk moment en dat is precies wat jij zoekt. Leuke momenten onthoud je namelijk vanzelf!

Bye bye reclame folder, hello promotieteams!

Dus Retail Amsterdam, niet getreurd. Van supermarkt tot kledingzaak, en alles er tussenin, wij hebben goed nieuws voor jullie! Ook al komen jullie niet meer tot aan de keukentafel met je producten op papier, door de inzet van promotie teams zal je het zelfs schoppen tot de keukenkastjes of kledingkasten met je echte product! Wat wil je nog meer? Een offerte misschien? Promotiebureau Dutch Moving Media denkt graag met je mee. Stuur ons een e-mail of bel voor een eerste gesprek. 

Related Posts