Guerrilla marketing

Guerrilla Marketing

In een korte tijd zoveel mogelijk consumenten bereiken met een ludieke campagne. Klinkt te mooi om waar te zijn? Bij Dutch Moving Media is het aan de orde van de dag.

Meer informatie

Een guerrilla campagne wordt vaak op korte termijn geproduceerd en de weg ernaartoe bevindt zich meestal buiten de gebaande paden. Een vergunning wordt niet aangevraagd, de campagne wordt niet aangekondigd. Alleen zo verras je je doelgroep echt en trek je de meeste aandacht!

Denk aan het verspreiden van rode zadelhoesjes met een pakkende tekst in het stadscentrum van een grote stad. Een paar uur laten zie je alleen nog maar fietsen met rode zadels door de stad vragen en vraagt iedereen zich af: waar komen al die rode zadels vandaan?

Of een gigantische LED truck met muziek die door een stad rijdt, stil staat op drukke punten en de mensen op locatie aan het dansen krijgt. Aan aandacht geen gebrek tijdens deze guerrilla campagne.

Dutch Moving Media denkt graag met je mee over de beste manier om jouw doelgroep te verrassen. En onze promotiemedewerkers? Die houden wel van een beetje spanning en avontuur. Voor een echte guerrilla campagne ben je bij hen aan het juist adres!

Guerrilla marketing mogelijkheden

5

Virale marketing

5

Green graffiti

5

Flashmob

5

Undercover marketing

Guerrilla cases

Ziggo Zakelijk Green Graffiti

City mall Almere Zeppelin

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck