Scroll Top

StreetGasm Hostessen on the road!

Hostessen op jaarlijks SG2K evenement (Demo)

StreetGasm Hostessen onderweg voor Internationale klus | Vrijdag 8 juni

De Hostessen die aan de slag gaan voor StreetGasm zijn eerst nog even in the air, maar vanaf morgen on the road!
Onze Hostessen gaan deze week namelijk mee met misschien wel de bekendste rally van Europa: de SG2K SEVEN oftewel ‘Lucky number seven’. StreetGasm is de organisatie achter deze geweldige rally. Een club van autoliefhebbers die niet alleen gaat over a way of drive maar zeker ook over a way of life!

De rally in een notendop: 7 dagen, 2000 kilometer, 120 teams, 120 exclusieve pracht cars die je zeker niet dagelijks ziet, laat staan voorbij rijdt, de mooiste 5 sterren hotels, de beste feestjes en de meest exclusieve diners. Dutch Moving Media is erbij met een lucky number seven team van hostessen.

Onze hostessen zijn net door de chauffeur van Dutch Moving Media afgezet op Brussel airport en vliegen as we speak naar Slovenië waar de rally begint. Ze rijden elke dag mee naar de volgende stop. Zij serveren champagne, staan klaar met de heerlijkste hapjes en weten uiteraard precies wat, wie, waar en waarom. Het is een week hard werken maar dan heb je ook wat: slapen in de mooiste sterren hotels, aanwezig zijn op exclusieve feestjes en een onvergetelijke werkervaring in verschillende Europese landen.

Wij houden deze week een daily StreetGasm blog bij. Een dagelijks verslag over de ins, the outs, the stars en the cars. Volg ons ook op Instagram voor de laatste story’s en meer.

Gas erop!

]Hostessen tijdens StreetGasm
Onze hostessen tijdens SG2KSEVEN.

Sangria’s in Slovenië | Zaterdag 9 juni

Ontvangen worden in het Kempinski Palace Hotel, gelegen in het zonnige Portoroz aan de westkust van Slovenië. De CAR LOVERS van StreetGasm mochten eraan geloven. Zij werden in dit heuse paleis ontvangen door de Lucky Number 7 van Dutch Moving Media: Jara, Kaley, Iva, Ashley, Shelley & Berjoehie. Zon, heel veel champagne en 120 mooie auto’s op de parkeerplaats wat zelfs voor een hotel als deze ongebruikelijk is.

Om lekker in de zomerse sferen te komen werd de rally met stijl ingeluid in de Alaya cocktailbar. Ondanks de duizenden heerlijke ingrediënten smaakten de cocktails maar naar 1 ding: naar meer. Na een paar cocktails om in te komen, kon het openingsfeest pas echt beginnen. Een feest met hapjes, drankjes, heel veel mannen in pak, onze hostessen in prachtige jurken en een top sfeer door het enthousiasme en de lekkere cocktails. Het feest was aan tot in de vroege uurtjes. Voor velen dus even slikken toen de wekker ging…

Check alle road story’s op Insta!

Hostess tijdens StreetGasm evenement.
Onze hostess tijdens de start van de tour!

Ready, set go! | Zondag 10 juni

De zon en het prachtige uitzicht vanuit het Kempinski Palace maakte het geluid van de wekker helemaal goed. Klaar voor de start? GO!

Op de startlocatie in Portoroz liepen de hostessen van Dutch Moving Media met vlaggen en rookfakkels. De start beats waren niet meer te horen onder het gebrul van de 120 ronkende motoren en de adrenaline in de auto’s steeg met de seconde. 3-2-1… START! Onderweg naar de Split in Kroatië! De hostessen hebben zich opgedeeld zodat er altijd een groep aanwezig is bij vertrek en een groepje bij aankomst. Dit laatste groepje rijdt dus vooruit, maar wel op het tempo van de deelnemers van StreetGasm.

Na ongeveer 500 kilometers, blauwe luchten, witte stranden en opzwepende house beats vanuit vele speakers later, kwamen de auto’s aan op hun tweede bestemming: Split. Een prachtige stad in Kroatië aan de Adriatische kust. Na deze kilometers eerst even bijkomen in de mooie Gooshter Beachclub aan de haven. Daarna vertoeven de hostessen in een hotel wat niet onderdoet voor Kempinski Palace. Je kunt slechtere werkplekken bedenken toch? Ashley doet een live verslag op de Insta story op deze geweldige plek. Could life get any better?

Budva Montenegro Baby! | Maandag 11 juni

Vanuit Split plankgas langs de kust naar beneden. Next: Budva, Montenegro! What else? Deze populaire stad aan de Adriatische zee past helemaal in deze exclusieve StreetGasm roadtrip. Over Budva: deze plaats wordt door de vele exclusieve bars en prachtige clubs niet voor niets ‘the Montenegrin Miami’ genoemd. Extra weetje: de stadskern van Budva is autovrij. Oeps!

Een rit van 555 kilometer door met name berglandschap was voor de fanatieke kilometervreters van deze rally niet ideaal. Het adembenemende landschap maakte gelukkig veel goed. They just enjoyed the ride! De StreetGasm hostessen van Dutch Moving Media beginnen het on the road steeds leuker te vinden. Lekker beatje uit de speakers, de mooiste views die voorbij komen, tukkie op de achterbank en het doornemen van de do’s en don’ts voor de volgende stop. Road tripping als hostess is best goed te doen.

Back to Budva business: het programma in deze prachtige stad is zeker om over naar huis te schrij…uhm….bloggen. We beginnen met een uitgebreid diner in het luxe Splendid hotel. Een hotel dat helemaal past in het exclusieve straatje van de drivers. Genoeg sterren en adembenemend mooi. Precies zo’n hotel waar je heel graag een keer zou slapen. Wordt geregeld! Het asfalt werd daarna even ingewisseld voor water. Er stond namelijk een boat transfer op het programma. Bestemming? Torch beach voor een POOL PARTY. Een pool party uit de boekjes, voor minder doen ze het niet bij StreetGasm. Blauw water, harde muziek, hapjes, drankjes, blije mensen en dappere moves. Dolle pool dus in Montenegro.

Check de dansmoves van Danique op Insta!

] 
De Streetgasm hostessen ontvangen alle supercar deelnemers.

Still Montenegro Baby!   | Dinsdag 12 juni

Breakfast in Budva blijkt een absolute aanrader weten onze hostessen nu. Ze stonden paraat om alle drivers te ontvangen in La Bussola voor een verrukkelijk ontbijtje. Niet iedereen was op tijd door de iets te leuke party van de vorige avond maar de organisatie had dit al ingecalculeerd. They know their people. Wat ook scheelde: vandaag had iedereen een DAY OF en stonden er geen kilometers op het programma. Today, we take it slow!

Iedereen kreeg deze dag om op adem te komen. Geen ronkende motors, geen vliegende auto’s. Just relaxe! Ook dat kunnen de drivers als geen ander. Beetje chillen, beetje lezen, beetje hangen, beetje zwemmen, beetje kletsen. Sommigen stapten toch weer in hun auto om meer van Budva te zien, anderen vonden het zwembad avontuurlijk genoeg. Onze hostessen sloten zich aan bij de laatste groep en genoten van de rust. Het is een geweldig evenement om op te werken voor de hostessen van Dutch Moving Media maar het zijn pittige werkdagen: voor dag en dauw uit de veren, snel in de mooie kleren, heel veel rijden en meteen aan de bak bij aankomst.

Onze lucky number seven maakte dus ook even pas op de plaats. De pumps werden ingeruild voor blote voeten en de meest besproken onderwerpen van de dag beperkten zich tot:  insmeren (nu of straks); eten (waterijsje of chocolade ijsje) en zwemmen (duiken of springen). Ook dat is StreetGasm. Je kunt namelijk alleen maar alles geven als je af en toe kunt opladen. Vitamine D, een blauw zwembad, een parasol en lekker eten versnellen dit proces aanzienlijk!

Op de zon in Montenegro!

Check ook the Budva story’s op Insta!

]Hyatt Belgrado
Hyatt Regency hotel Belgrado.

GO, GO, GO. Belgrado! | Woensdag 13 juni

Na een welverdiende Day Off stond het langste deel van deze rally op het programma. Vergelijkbaar in kilometers met de reis naar Budva maar overtreffende trap als het gaat om  bergweggetjes. Was dat mogelijk? Yes, dat was dus nog mogelijk. In het StreetGasm programmaboekje beschreven ze het als volgt: “”Drive carefully today and enjoy this day without highways and also full of bendy curvy roads”. Opletten dus. Iedereen was weer full of energy na een dagje relaxen aan het zwembad en had wel weer zin in asfalt. Here we go again. Budva, see you next time. ON THE ROAD AGAIN!

What’s next? Belgrado! Een stad die als stedentrip bestemming steeds populairder wordt. Desalniettemin een debuutje voor de meeste. En wat voor debuut! Cast & crew werden verwacht in het chique Hyatt Regency hotel. Inmiddels weten jullie aan welke standaarden zo’n hotel moet voldoen om door StreetGasm selectie heen te komen. De eerste lichting hostessen stond klaar om alle deelnemers welkom te heten in Servië. Dat doe je ook niet elke dag!

De drivers konden zich even opfrissen na de lange reis. Daarna stond er een drankje klaar in het Splav Play. Nice view, direct aan het water als we dan toch iets over de architectuur van Belgrado mogen zeggen: knap staaltje werk!

Er werd geproost op een prachtige rit en de road story’s werden uitgewisseld.

WHAT A DAY!

Hostessen tijdens het einde van SG2KSEVEN
Onze hostessen tijdens het einde van de SG2KSEVEN tour.

LAST BEST: Boekarest | Donderdag 14 juni

Wakker worden in Belgrado. WHAT’S THAT LIKE? De hostessen van Dutch Moving Media kunnen het nu vertellen. Een ding is zeker: het was vroeg wakker worden in Belgrado. Om 07:30 uur werd iedereen verwacht voor een heerlijk ontbijtje. Koffie, broodje, eitje en daarna de ‘Lucky chip hand out’ in de lobby. De kans voor de teams om met hun bumper in de StreetGasm boter te vallen en een van de vele prijzen te winnen. De chips werden natuurlijk uitgedeeld door de hostessen van Dutch Moving Media. Who else?

Next? Boekarest! Het laatste deel van de rally. In het programmaboekje wenste StreetGasm de teams een goede reis met de volgende woorden: “Start your engines for the last day of SG2K! We have an all balls out evening program, pedal the metal!”. Je heet StreetGasm of niet.

Een trip van 555 kilometer met fantastische uitzichten over de rivier de Donau en als volgende stop het JW Marriott Hotel in Boekarest. Het laatste deel in de stad werd de droom van elke CAR LOVER. Voor de eerste keer in de geschiedenis van SG2K sloten de auto’s de rally af met een geweldige closing parade naar de finish. Drie keer raden welke prachtige dames daar stonden om alle teams te ontvangen. WHAT A PARADE! En wat bijzonder om de liefde voor supercars op deze manier met elkaar te kunnen delen.

Daarna een diner in de Face club. De voetjes warden al onrustig aan tafel want er moest gedanst worden. De CLOSING PARTY stond op het programma! Wat een feest, wat een show. De organisatie gaf de opdracht ‘PARTY HARDY’ in het programmaboekje. Dat is goed gelukt.

Het laatste wat wij erover zeggen: what happens in Boekarest, stays in Boekarest.


]Hostessen tijdens closing party
De hostessen tijdens de closing party.

ALL GOOD THING COME TO AN END | Vrijdag 15 juni

De meeste feestvierders werden wakker met een lichte kater (of twee). Was het geen kater van de heerlijke drankjes, dan van het besef dat dit de laatste ochtend SG2K 2018 zou zijn. Na het ontbijt was het tijd voor THE GOODBYE in de lobby van het Marriot.

We made it!

HOPE TO JOIN YOU NEXT YEAR.

Related Posts