Scroll Top

Genieten van Foodora met hongerig makende Window Advertising

Foodora-WA-4-1024x862 (Demo)

Heb jij geen zin om te koken maar wel zin in verse sushi, authentieke Italiaanse pizza’s of een van de andere heerlijke gerechten? Met Foodora bestel je het lekkerste eten van de beste restaurants bij jou om de hoek! Foodora, die op de fiets eten bezorgt van restaurants die zelf niet bezorgen, verovert Nederland. De concurrentie is echter groot.

Window Advertising in hartje Utrecht
Dutch Moving Billboards ondersteunt Foodora om dit unieke concept echt op de laten vallen door middel van Window advertising op één van onze unieke high traffic locaties in het hart van Utrecht aan de Oudegracht.  Dé plek in Utrecht waar vele terrasjes aangrenzen, (hongerige) traffic langsloopt en vlakbij de supermarkt. Deze Window Advertising (die om op te vreten is) laat jou genieten van de heerlijke gerechten die Foodora aanbiedt. Bij het langslopen proef je al bijna de knapperige patatjes en de smeuige hamburger.  Foodora is lekker en snel: binnen 30 minuten wordt je bestelde eten bezorgd.

Vergeet de kleffe pizza, smakeloze spareribs of slechte shoarma. Met Foodora bestel je het lekkerste eten van de beste restaurants. Eten bestellen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is met Foodora nog makkelijker en sneller geworden. Foodora ontgaat niemand meer in Utrecht met deze hongerig makende Window Advertising van Dutch Moving Billboards.

Foodora WA 1

Foodora WA utrecht Foodora WA utrecht 2