Online Sampling Sieraden

Waarom online sampling Sieraden?

Je doelgroep bereiken door traditioneel in de winkelstraten te samplen is in deze tijd bijna niet meer denkbaar. Het gros bestelt namelijk zijn of haar aankopen online. Ook naar sieraden wordt massaal gezocht online. Wij hebben met deze wetenschap een idee bedacht waarop jij toch je doelgroep kunt bereiken met een sample van sieraden.  

Meer informatie

Online sampling kent alleen maar winnaars. Als webshop verstuur jij pakketjes naar consumenten in heel Nederland. Wat jij enkel hoeft te doen, is een extra sample in het pakket te stoppen. Je verrast hiermee jouw consument waardoor zij loyaal zullen blijven aan jou. Daarnaast ontvang jij per sample een x bedrag voor de moeite. De klant is zoals gezegd blij verrast en het sieradenmerk kan haar doelgroep toch direct en effectief bereiken met sampling.  

Kan jij niet wachten om deze merkactivatie in te zetten? En ben jij benieuwd welke perfecte match wij voor jou in petto hebben? Neem dan snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media en wij doen jou een voorstel.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

4 + 7 =