Scroll Top

Housewarming U-OV: Welkom op jouw nieuwe busstation

U-OV-verhuisteam (Demo)

Het is je vast niet ontgaan; Utrecht Centraal Station wordt verbouwd. Vervoermaatschappij U-OV verandert mee om de reizigers tijdens en na de verbouwing optimaal te vervoeren. Op 2 juli opende officieel het nieuwe busstation Jaarbeurszijde en vond de grootschalige verhuizing plaats van alle bussen. Bij een verhuizing hoort een housewarming! Tijd voor een feestje.

Verbouwingen Utrecht Centraal
Het aantal reizigers dat via Utrecht Centraal Station reist stijgt jaarlijks. De stad Utrecht staat ook niet stil, het aantal inwoners is net als het aantal reizigers groeiend. Het gehele stationsgebied ondergaat vernieuwingen om voorbereid te zijn op de toekomst. De eerste stappen om deze stijgende reizigersstroom aan te kunnen zijn gezet, waaronder de oplevering van het nieuwe busstation.

Wie wat viert trakteert
Tijdens de ludieke housewarming van U-OV werden reizigers verwelkomd, verrast en geadviseerd over hun reis. Drie U-OV verhuisteams van in totaal 18 merkambassadeurs onthaalden op zaterdag 2, donderdag 7 en vrijdag 8 juli meer dan 15.000 busreizigers op de nieuwe busstations. Reizigers ontvingen een heerlijk gekoeld flesje water en/of een gevulde mini verhuisdoos van het U-OV verhuisteam om van te genieten tijdens de bus- of tramreis vanaf de nieuwe vertrekplek. Niet alleen het geopende busstation Jaarbeurszijde kreeg aandacht, ook op het al bestaande busstation Jaarbeursplein waren veel wijzigingen. Reizigers konden bij de teams ook terecht voor reisadvies en vragen over vertrekplekken.

Kijk mee terug op de ijzersterke Housewarming van U-OV.

U-OV utrecht centraal team