Scroll Top

Nieuwe formule Plus is een feest voor alle zintuigen

Winkelopening presentator PLUS

Supermarkt Plus opende vandaag haar eerste Briljant 2.0 filiaal. De nieuwe formule is een feest voor alle zintuigen. Het kent een nog ruimere opzet, biedt meer gemak en heeft een verser karakter. De succesvolle Briljant formule is sinds de start in 2010 doorontwikkeld. Plus ondernemer Sander Koot in Abcoude start als eerste met de 2.0 versie. Dutch Moving Media verzorgde de aanloop naar de opening en de opening zelf.

 

Moment of free shopping

Woensdagochtend, ver voordat het licht werd, ontvingen de merkambassadeurs van Dutch Moving Promotions al de eerste bezoekers met een heerlijk kopje verse koffie en een paraplu. De wachtende menigte lootte allemaal mee voor 1 minuut gratis winkelen. Entertainer Gert-Jan zweepte het publiek op en mocht uiteindelijk Tju feliciteren met 1 minuut gratis winkelen. Als eerste bezoeker rende Tju om 8:00 u de winkel in met een Go-Pro op zijn kar en deelde daarmee zijn moment of free shopping met de nog buitenstaande bezoekers. Na zijn gratis check-out was de winkel officieel geopend voor alle andere shoppers.

Dutch Moving Media heeft in de aanloop naar de opening meerdere activaties ingezet zoals een levensgrootte kookwekker die 10 dagen aftelde naar de opening. Bewoners van Abcoude werden in de afgelopen weken ook verrast door de Plus Vespa van waaruit verse smoothies en vers meat loaf werd gesampled. Deze producten zijn vanaf nu in de Briljant 2.0 winkel te verkrijgen.

Succes betekent doorgaan i.p.v. stilstaan

De verwachtingen voor de Briljant 2.0 filialen zijn hoog. De Briljant formule is één van de meest succesvolle formules van Nederland volgens Jennita Den Boer, woordvoerder van Plus. De omgebouwde winkels naar de Briljant formule weten gemiddeld 10% meer omzet te behalen. Plus grijpt het succes aan en ontwikkelt deze continu door om klanten nog beter van dienst te zijn.

Briljant 2.0 formule warm bad voor shopper

Dat laatste is gelukt met de Briljant 2.0 formule. De shopper komt in een warm bad als hij het briljant 2.0 filiaal binnenstapt. Bij de ingang wordt o.a. de mogelijkheid geboden gebruik te maken van zelfscanners. Weet je niet wat je moet eten? Plus biedt jouw meerdere handvatten. Haal een huisgegrild kippetje van de spit of een Italiaanse pizza met knapperige bodem uit de verse keuken van Plus.  Of ga voor één van de receptsuggesties die je stap voor stap meenemen in de bereiding.
Zowel bij de slager als de bakker ervaar je de aandacht voor en kennis over de producten.
(bron: Plus, Distrifood)img_5819 img_5817 img_5823