Scroll Top

Ambachtelijk bier, ambachtelijk verteld

Velosophe customer

VELOSOPHE bier is de ultieme dorstlesser na het fietsen, maar is ook uitermate geschikt om te drinken tijdens de borrel of bij het volgen van je favoriete koers! Tot enige tijd geleden werd dit bier exclusief verkocht in wielrenzaken. Nu is het ook verkrijgbaar bij de Sligro. Dutch Moving Promotions liet shoppers in meerdere Sligro filialen het speciaal bier proeven.

Bij de instore tasting leerden de bezoekers van de Sligro het ambachtelijke bier kennen.Met productkennis, liefde voor het bier en enthousiasme serveerden de merkambassadeurs proefglazen uit. Proevers reageerden enthousiast en verrast: “Dit is echt fantastisch! Lekker kruidig. Doe mij maar een 8-pack.”

Proeven = ervaren = kopen. De smaak van dit dorstlessende bier is subtiel fris, met volle hop-aroma’s en een krachtige afdronk. Velosophe, ook wel bekend als Cyclist Recover Beer, zit vol proteinen, vitaminen en mineralen en is daarmee ideaal bier om te drinken na het wielrennen. Tijdens het proeven vertelde de merkambassadeur meer over de unieke kenmerken van het speciaal biertje. De campagne heeft in vele gevallen direct geleid tot aankoop, een prachtig resultaat!

Tijdens Kerstevents voor horecaondernemers in Sligro filialen door het hele land proefden geïnteresseerden het speciaal bier.

RIDE – REFRESH – RECOVER – REPEAT

Sligro VELOSOPHE bier 1

Sligro VELOSOPHE bier 2Sligro VELOSOPHE bier 3