WEBSHOP SAMPLING

Wat is Webshop sampling?

Jouw consumenten (opnieuw) kennis laten maken met jouw product, oftewel ‘sampling’. Dat principe kennen we natuurlijk al. Maar heb je wel eens gehoord van Webshop sampling?  

Meer informatie

Komt ie:  

Als merk wil jij jouw product graag in de handen krijgen van je doelgroep, ze gaan immers pas over tot aankoop als ze overtuigd zijn en ‘overtuigd’ worden ze zeker als ze jouw product in handen krijgen. Mar hoe ga je samplen in een wereld die zich meer en meer online begeeft? Juist, via een webshop. Wanneer je mee kunt liften op een pakketje van een webshop die dezelfde doelgroep heeft als jij, komt je sample gegarandeerd bij de juiste persoon in handen. Je kunt er zelfs voor kiezen om hierbij nog een activatie toe te voegen zoals: “Deel jouw ervaring op social media en win..” of “ontvang 20% korting op jouw volgende bestelling”.  

What’s in it for me? Horen we de webshop owners al denken. Dat zullen we je vertellen; jij verrast namelijk jouw consument met een extra verrassing in het pakketje én krijgt daar ook nog eens een leuk bedrag per sample voor. Hiervoor hoef je alleen maar een sample aan je pakketje toe te voegen, makkelijk verdiend toch? 

En als consument ben je natuurlijk altijd enthousiast als je pakketje binnenkomt, maar stel je eens voor dat je extra wordt verrast met een product dat helemaal in jouw straatje ligt.  

Win-win-win situatie! Wil jij weten wat wij voor jou kunnen doen omtrent webshop sampling? Neem contact op en wij sparren graag met je.  

wij verzorgen Online sampling in deze branches

Webshop Sampling Baby

Webshop Sampling Beauty

Webshop Sampling Elektronica

Webshop Sampling FMCG

Webshop Sampling Gezondheid

Webshop Sampling Lifestyle

Webshop Sampling Mode

Webshop Sampling Non-food

Webshop Sampling Retail

Webshop Sampling Sieraden

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

2 + 1 =