Webshop Sampling Non-Food

Waarom webshop sampling Non-Food

Heb jij sampling al eens overwogen? Het uitdelen van samples van jouw non-food product? Deze merkactivatie heeft zichzelf bewezen als zeer effectief, want jouw doelgroep komt rechtstreeks in aanraking met het product dat jij onder de aandacht wilt brengen bij hen. Maar wat nou als je hen in de winkelstraten niet meer zo massaal treft als online? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij presenteren u: webshop sampling non-food! 

Meer informatie

Het idee is simpel, het effect gigantisch. Een webshop heeft een duidelijke doelgroep en verstuurt vele pakketjes. Het enige wat je als webshop hoeft te doen, is een non-food sample toe te voegen aan je toch al te versturen pakketje. Kleine moeite en een blije klant, want deze wordt verrast met een extraatje. Daarnaast ontvang jij een x bedrag per sample, hoe mooi kan het zijn? 

Heel mooi, want als merk heb jij op deze manier de mogelijkheid om toch jouw product te samplen onder jouw doelgroep. En ook nog eens met een minimale waste, want je weet zo bij welke webshop je doelgroep zich bevindt.  

Webshop sampling non-food is dus in alle opzichten een toevoeging voor je merk of webshop. Wil jij weten wat dit voor jou inhoudt? Neem dan snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media en wij gaan voor je aan de slag.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

10 + 15 =