Webshop Sampling Mode

Waarom Webshop sampling Mode?

Internet staat er vol mee; mode. Tasjes, jasjes, jurkjes en schoenen. In alle kleuren, geuren, maten en printjes verkrijgbaar. Maar online kunnen we natuurlijk niet zien, voelen of ruiken hoe het item is, zoals we dat in de fysieke winkels wel kunnen. Maar hiervoor hebben wij de oplossing: webshop sampling mode.

Meer informatie

Webshops versturen dagelijks duizenden mode pakketjes naar hun klanten, als merk kan je bij dit pakketje een sample toevoegen van jouw product. Op die manier bereik jij rechtstreeks je doelgroep en overtuig je hen van jouw product. Volgende stap? Aankoop!  

Als klant verwacht je je pakketje en als deze aankomt kan jij je geluk niet op. Want naast je bestelde items vind je ook een sample van een ander modemerk. Wat gaaf! Je hebt er een nieuw favoriet item bij. 

Voor mode webshops zit er ook zeker een groot voordeel aan. Je verrast namelijk je doelgroep met een extra cadeautje, zeker weten dat ze dit op prijs stellen. Daarnaast verdien jij per verpakte sample ook nog eens een leuk bedrag, win-win situatie toch? 

Webshop sampling mode iets voor jou? Kom snel in contact met Dutch Moving Media en wij vertellen jou de eindeloze mogelijkheden voor jouw webshop of merk.

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

15 + 7 =