Webshop Sampling Gezondheid

Waarom Webshop sampling Gezondheid?

Gezondheid is belangrijk, heel belangrijk. Misschien wel belangrijker dan ooit! Maar hoe val jij op tussen alle gezondheidsproducten aanbieders? Door je doelgroep direct kennis te laten maken met jouw product. Webshop sampling is een effectieve merkactivatie om dit te realiseren.

Meer informatie

Webshop sampling houdt in dat, het woord zegt het eigenlijk al, we gaan samplen via webshops. Maar welke webshops? Dat regelen wij! Wij zijn namelijk matchmaker tussen webshop en merk in gezondheidsproducten. 

Heb jij een webshop? Top, dan hoef jij alleen maar een sample toe te voegen aan de pakketjes die jij verstuurt. Je klant zal blij verrast zijn met dit leuke extraatje en jij verdient een x bedrag per verpakte sample. 

Heb jij een product in de gezondheid? Perfect, wij zorgen voor de webshop die met jou matcht en zorgen dat jouw product rechtstreeks in de handen komt van jouw doelgroep. En die zijn maar wat blij met een sample van jouw product, wedden? 

Wil jij weten wat webshop sampling gezondheid voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en neem snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media en wij gaan voor jou aan de slag.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

1 + 12 =