Webshop Sampling FMCG

Waarom Webshop sampling FMCG?

Wil jij als FMCG merk opvallen en jouw doelgroep activeren door sampling, maar zie jij ook dat consumenten tegenwoordig steeds meer kopen via webshops en niet fysiek in de winkelstraat? Niet getreurd, wij hebben een passende oplossing gevonden zodat jij toch jouw doelgroep kunt bereiken; webshop sampling.

Meer informatie

Als consument open je je bestelde pakketjes en wat tref je daar? Een sample van een hapje of drankje dat voor jou nog onbekend is. Na het proeven ben je om, jij wilt dit product voortaan in huis hebben. Het is je nieuwe favoriet! 

Dat klinkt als muziek in de oren van elk FMCG merk en met webshop sampling kun je dit bereiken. Jij levert je samples en wij zorgen dat deze bij de juiste personen terecht komen.  

Dit doen we door webshops te zoeken die dezelfde doelgroep hebben als het FMCG merk. Als webshop hoef je alleen de sample toe te voegen in je pakketje. Jouw ontvanger wordt extra verrast én je ontvangt een leuk bedrag per sample. Ideaal toch? 

Wil jij als merk of webshop weten wat webshop sampling FMCG voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op met Dutch Moving Media en wij staan voor je klaar.

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

4 + 4 =