Webshop Sampling Beauty

Waarom Webshop sampling Beauty?

Hé beauty Queen, jij wil jouw doelgroep bereiken met sampling? Snappen we, dit is namelijk een zeer effectieve manier van het binden van de doelgroep aan jouw beauty product. Alleen samplen op straat is niet meer wat het geweest is, consumenten kopen steeds meer online, via webshops. Geen probleem, dan gaan we daar toch lekker samplen? Webshop sampling beauty welteverstaan!

Meer informatie

Het idee is simpel, de uitvoering ook. Wij maken matches tussen merk en webshop en maken daarmee de klant enorm blij! Beauty webshops versturen tal van pakketjes rechtstreeks naar de doelgroep. Zij stoppen de sample bij het te versturen pakketje en hebben een hele blije klant. Tel daarbij op: de webshop verdient een leuk bedrag per verstuurde sample. 

De samples van het merk komen rechtstreeks in de handen van de doelgroep. Geen verspilling en erg effectief. Wat wil je nog meer? 

Mogen wij voor jou aan de slag om de perfecte match te vinden tussen merk en webshop? Wacht dan niet langer en neem contact op met Dutch Moving Media om te kijken wat wij kunnen doen voor jou als het gaat om webshop sampling beauty.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

13 + 13 =