Sampling

Sampling

Je wilt jouw merk zo goed mogelijk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Sampling biedt uitkomst. Door een product te samplen (uit te delen) aan de doelgroep, ervaart de klant het product en dat is uiteindelijk precies wat je wilt. Sampling zorgt ervoor dat de klant geprikkeld wordt voor een merk of product door het te ruiken, voelen of proeven.

Meer informatie

Dutch Moving Media is ervaren in het uitvoeren van sample campagnes. Onze promotiemedewerkers weten precies hoe ze de klant bij het samplen moeten enthousiasmeren voor het product. Tijdens het ervaren van het product geven onze sample promoters meer informatie over het product en vragen de consument naar zijn/haar mening.

Interessante sample locaties zijn punten waar veel traffic op af komt. Stations, winkelstraten festivals en evenementen. Ook indoor sampling is een goede manier om de klant in aanraking te laten komen met het product. Denk aan beurzen of winkels waar het product te koop is.

Het oog wil ook wat? krijgt ook wat! Om de hele look en feel van de sampling compleet te maken, maakt Dutch Moving Media veel gebruik van gebrande sample units of sample dragers (bellytrays). Niet alleen maakt dit het samplen makkelijker, ook straalt de hele campagne jouw merk of product uit en bereiken we de doelgroep van een grotere afstand met de product branding.

Bereik uw doelgroep ook met een ludieke sampling en overtuig de consument met het product zelf.

Ervaren is weten!

SAMPLING MOGELIJKHEDEN

Sampling in winkelcentra

Sampling in binnensteden

Sampling op beurzen

Sampling op straat

Sampling op festivals

Sampling op evenementen

Sampling op stations

Online Sampling

Sampling bellytrays

Sampling zadelhoesjes

Sampling fietshangers & autohangers

Sampling Cases

Oliehoorn

KITKAT

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck