Sample middelen

Sample middelen

Sample middelen zijn promotiemiddelen die je kunt gebruiken voor een sample campagne. Het zijn middelen waar je de samples in kunt doen en van waaruit het sample team samples kan aanbieden aan de doelgroep. We zetten er een aantal voor je op een rijtje!

Meer informatie

Sample unit
Een sample unit (of sample bak) is een handig en opvallend sample middel. Dit middel is ontworpen voor sample campagnes en biedt aan alle zijden veel ruimte voor branding. De sample unit is daarbij voorzien van een top bord dat tevens gebrand kan worden en ervoor zorgt dat de doelgroep al vanaf een grotere afstand met het merk of product in aanraking komt.

Buikdragers
Een mobiele sample bak waar de sample promoters mee rond kunnen lopen! Klinkt te mooi om waar te zijn? Is het niet!

Een buikdrager (of bellytray) is een kleine draagbare sample unit die aan de sample medewerker bevestigd wordt met schouderbanden. Hierin worden de samples uitgestald. Voordelen? De buikdrager kan gebrand worden én door de bescheiden omvang en het lichte materiaal kunnen de sample teams er makkelijk mee rondlopen waardoor zij kunnen anticiperen op de drukte.

Door het bevestigingsmechanisme hebben de sample promoters de handen vrij om een sample uit de buikdrager te pakken en aan te bieden aan de klant.

Sample bakfiets

Voor grote sample campagnes waarbij het sample team mobiel moet zijn, leent de sample bakfiets zich uitstekend. Dutch Moving Media heeft verschillende sample bakfietsen die gebrand kunnen worden voor de perfecte merkbeleving. De sample promoters fietsen met de bakfiets rond en anticiperen op de drukte in het sample gebied.

 Met deze sample middelen bereik je je doelgroep wel!

Sample middelen mogelijkheden

5

Bellytray sampling

5

Sample unit

5

Sample bakfiets

5

Demonstratie balie

Sample middelen cases

Oliehoorn bakfiets

Persil sample unit

WIJ VOEREN OOK TOFFE PROMOTIECAMPAGNES UIT ?

Sampling

Uitdelen maar!

Promotieteam

De meeste enthousiaste promotiemedewerkers!

Flyeren

In grote hoeveelheden!

Fotomarketing

Say cheeeese!

Hostessen & modellen

Knap & communicatief vaardig