Sales promotor Buitendienst

In het zuiden van Nederland zijn wij op zoek naar een salespromotor voor de buitendienst.

Ben jij deze zomervakantie op doordeweekse dagen en op zaterdag beschikbaar voor 4-6 uur per dag en zit verkopen in jouw bloed. Lees dan snel verder!

Hilversum

Fulltime

Over de functie

Je gaat langs bij consumenten die nog niet bij deze telecomaanbieder aangesloten zijn. Je inventariseert welke provider ze nu gebruiken, vraagt hun naar hun wensen als het gaat om telefonie, internet en tv en waarom zij nog niet klant zijn.  Ook wil jij natuurlijk weten wat deze telecomaanbieder moet bieden, zodat de consument overstapt. Dit is jouw nummer 1 doel. Een groot deel van Zeeland is al aangesloten bij deze telecomaanbieder, maar jouw doel is om daar 100% van te maken.

Met je lijst van potentiele nieuwe klanten ga jij op pad. Hoe jij die order binnen gaat halen, mag je zelf bepalen. Wil jij met een bos bloemen bij de klant binnen komen, dan kan dat. Wil jij van tevoren eerst bellen om een afspraak in te plannen, in plaats van onaangekondigd op de stoep staan, dan mag dat ook. Jij krijgt hier de vrijheid in om je eigen creativiteit te gebruiken.

Leuk weetje:

Deze telecomaanbieder mag zich ‘de beste provider van Nederland‘ noemen. Dat blijkt uit de test van de consumentenbond. Mocht de consument nog twijfelen om over te stappen, dan kun jij dit weetje erin gooien om de consument over de streep te trekken. Dat maakt je job direct een stuk makkelijker en leuker.

Wat heb jij

Je bent per direct beschikbaar;

 • Je bent minimaal 3-4 dagen in de week beschikbaar voor 4-6 uur per dag;
 • Je kan je uren flexibel indelen;
 • Je hebt een rijbewijs;
 • Jij bent in de maand augustus / september beschikbaar;
 • Je hebt al enige sales ervaring;
 • Jij bent enthousiast en proactief;
 • Jij bent doelgericht en jij gaat voor die orders!

Wat krijg jij?

 • Een mooie aanvulling op je CV; Meer projecten mogelijk;
 • Een leuke en uitdagende bijbaan;
 • Je wordt onderdeel van een leuk team;
 • Salaris natuurlijk, zie hieronder hoeveel je bruto uurloon wordt:

19 >     €8,00
20 >     €9,75
21 >     €11,75
22+ >   €12,25

Bij Dutch Moving Media is het altijd feest. Feest omdat we de hele dag bezig zijn met activatie. Feest omdat er een jong, creatief team werkt dat altijd aanstaat. Feest omdat we een eigen kroeg hebben met een piano, een dartbord en een pooltafel. Feest omdat er champagne wordt opengetrokken als we een pitch winnen voor een waterdicht activatieplan en we deze pitch best wel vaak winnen. Feest omdat iedereen blij wordt van Dutch Moving Media. Klanten, leveranciers en natuurlijk onze swingende, stralende promotiemedewerkers. En het allerleukste is: dit feest kent geen einde! Don’t hesitate….celebrate!

Myrthe van Schaik

Projectmanager bij Dutch Moving Media

Ga jij voor die 100%? Solliciteer dan snel!