Promotieteam

Promotieteam

Promotieteams geven jouw merk een gezicht. Deze persoonlijke benadering van jouw doelgroep is bewezen effectief. Een promotieteam valt namelijk op en beïnvloedt de mening van jouw doelgroep positief over jouw merk. Als visitekaartje van jouw merk spreken de promotieteams met jouw doelgroep en enthousiasmeren en overtuigen zij hen van jouw boodschap. Ze maken hierbij vaak gebruik van bijvoorbeeld een flyer of een testproduct. Promotieteams zijn ook een goede keuze voor lokale ondersteuning. Op locatie vertegenwoordigen zij het merk, geven eerstelijns informatie aan geïnteresseerden en schrijven leads. 

Meer informatie

Juist in een tijd waarin dit steeds meer digitaal gebeurt is het belangrijk om het face-to-face contact met je doelgroep niet te verliezen. De consument houdt ervan om een gezicht en een verhaal bij een merk of product te hebben en geef ze eens ongelijk!

Een promotieteam spreekt jouw doelgroep aan op een high traffic locatie. Dit kan een beurs of evenement zijn maar ook een drukke winkelstraat. De promotiemedewerkers stappen op de doelgroep af en enthousiasmeren hen voor jouw merk, product of kortingsactie. Er ontstaat een kort, spontaan gesprekje waarin jouw merk of product in de spotlights staat.  

Het promotieteam kan ook ingezet worden om een activatiespel te begeleiden op een festival, beurs of evenement. Hierbij wordt de doelgroep geactiveerd om deel te nemen aan een actie of spel en komt zo op een speelse manier in aanraking met het merk.

Een promotieteam laat geeft jouw merk een gezicht en jouw product een verhaal. En zeg nou zelf: een gezicht onthoud je toch veel beter dan een website!

Promotieteam mogelijkheden

Promotieteam in winkelcentra

Promotieteam in binnensteden

5

Promotieteam op straat

5

Promotieteam op festivals

5

Promotieteam op evenementen

5

Promotieteam op stations

5

Promotieteam op beurzen

Promotieteam Cases

OK BETALEN THE FLYING DUTCH

Aldi opening

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck