Promotieteam in winkelcentrum

Hoog Catharijne

winkelcentrum Hoog Catharijne   

Een promotieteam in winkelcentrum Hoog Catharijne is een schot in de roos. Het winkelcentrum zit samen met het centraal station onder een dak zit en trekt maar liefst 680.000 bezoekers per week.

De ligging van winkelcentrum Hoog Catharijne is ideaal: het trekt namelijk shoppers, zakelijke bezoekers én reizigers. Het winkelcentrum is grotendeels overdekt en telt behalve 100 winkels, ook vele zalen, kantoren en woningen.

Meer informatie

Een promotiecampagne in winkelcentrum Hoog Catharijne zet jouw product dus goed op de kaart in Utrecht! Een opvallend flyerteam dat de doelgroep actief aanspreekt en een flyer overhandigt; een promotieteam met gebrande samplebakken op de perrons als warm welkom of beleefd afscheid namens uw merk.

Dutch Moving Media denkt ook graag met je mee voor een ludieke promotiecampagne op maat. Toegespitst op jouw merk, jouw boodschap, jouw tone of voice. 

Bel je ons een keer op voor een goed gesprek over activatie in Hoog Catharijne?

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck