Promotieteam in winkelcentrum Hilvertshof

winkelcentrum Hilvertshof

Zoek jouw doelgroep op met een promotieteam in het Hilvertshof!Hilversum, de stad waar het allemaal gebeurt. De stad van de media, de reuring, de activatie. Boek een promotieteam in het shoppingshart van deze stad: winkelcentrum Hilvertshof. Volledig overdekt, 74 winkels, vele high traffic flyer- en sample locaties en 160.000 bezoekers per week.

Meer informatie

Alle ingrediënten voor een geslaagde promotiecampagne met een promotieteam van Dutch Moving Media.

Een ludieke qugo campagne, een promotieteam met bellytrays en sample producten of toch liever een op maat gemaakt activatiespel om de doelgroep mee uit de tent te lokken. Jij vraagt, wij draaien.

Promotiebureau Dutch Moving Media is zelf gevestigd in Hilversum en kent dit winkelcentrum dus op z’n duimpje. Dat scheelt een hoop!

Neem contact op met Dutch Moving Media en laten we het hebben over dé manier om jouw merk op de kaart te zetten in het Hilvertshof.

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck