Promotieteam in winkelcentrum Citymall Almere

winkelcentrum Citymall Almere

Stel je eens voor: jouw product in de spotlights van Citymall Almere. Hoe gaaf is dat? Dutch Moving Media realiseert promotiecampagnes met enthousiaste promotieteams in alle winkelcentra van Nederland, ook in Citymall Almere.

Meer informatie

Een pop-up store waarmee je de doelgroep verrast;  een promotieteam dat flyers of samples uitdeelt aan de bezoekers van de 86 winkels die het winkelcentrum rijk is of een campagne met opvallende walking billboards die de doelgroep van een grotere afstand bereiken.

In dit winkelcentrum wil jij je merk onder de aandacht brengen. Het centrum van Almere is verkozen tot beste binnenstad van Nederland!

Dutch Moving Media zoekt jouw doelgroep graag voor je op in Citymall Almere. Keertje sparren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck