Promotieteam in Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen

Wil je jouw merk in de spotlights zetten in Stadshart Amstelveen? Wij denken graag met je mee! Dutch Moving Media zet promotieteams in, in alle winkelcentra van Nederland, ook in Stadshart Amstelveen.

Meer informatie

Met een simpele flyercampagne bereik je al massaal jouw doelgroep in Stadshart Amstelveen waar wekelijks 200.000 bezoekers komen. Het winkelcentrum heeft meer dan 200 winkels en staat voor elegant en sfeervol shoppen.

Dutch Moving Media heeft meerdere ludieke promotiemiddelen die de promotiecampagne in stadshart Amstelveen naar een hoger niveau tillen. Denk aan walking billboards, qugo’s of een gebrande bakfiets.

Neem contact op met Dutch Moving Media en we denken graag met je mee voor een succesvolle promotiecampagne in Stadshart Amstelveen!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck