Promotieteam in Groningen

Promotieteam in Groningen

Wist je dat Groningen is verkozen tot beste binnenstad van Nederland? We hoeven je dus niet te vertellen dat een promotieteam in de binnenstad van Groningen een goed idee is.

Meer informatie

Ons promotieteam rijdt rond op opvallende qugo’s en spreekt enthousiast de doelgroep aan. Onze promoters kunnen beter lullen dan Brugman en stromen over van het enthousiasme. Dit wil de consument niet missen!

Richt jij je met je merk op de jongere doelgroep? Dan zit je helemaal gebakken met een promotieteam in Groningen. Groningen is namelijk de jongste stad van Nederland! Inspireer jouw doelgroep met een ludieke actie en verover deze stad met je merk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een promotieteam in Groningen? Neem contact op met Dutch Moving Media en we vertellen je meer.

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Tijdens onze heropening van ons Blokker filiaal in Sittard, verzorgde drie toppers vanuit Dutch Moving Media onze “Kraak de kluis” actie. Het promotieteam had oog voor iedere klant en zorgde ervoor dat deze actie een succes werd. Klanten konden het niet weerstaan om de winkel voorbij te lopen door de flyers die het promotieteam enthousiast aan het uitdelen was. Gezellige sfeer, top actie, enthousiaste klanten & dit team van toppers zorgde voor een geslaagde “heropenings-dag”. Dank jullie wel!

Laura Keerssemeeckers | Blokker Sittard

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck