Promotieteam in Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Een promotieteam in Designer Outlet Roermond is een goede keuze! Het promotieteam zet jouw merk of product op de kaart in dit winkelcentrum met maar 185 winkels en maar liefst 240 internationale designersmerken!

Meer informatie

Dit winkelcentrum aan de rand van de binnenstad van Roermond wordt gezien als een van de beste winkelcentra ter wereld door het brede portfolio en de gereduceerde prijzen. Een promotieteam in dit winkelcentrum laat jouw merk of product meeliften op dit succes!

Een sample campagne bij een van de entrees of een flyerteam dat de doelgroep direct aanspreekt, Dutch Moving Media heeft vele mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen in Designer Outlet Roermond. Wil je jouw merk voor een langere periode in de spotlights zetten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een pop-up store te bespreken.

Dutch Moving Media denkt graag met je mee voor een ludieke promotiecampagne in winkelcentrum Designer Outlet Roermond!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck