Promotieteam in de Passage Den Haag

de Passage Den Haag 

Zoek je doelgroep op met een promotieteam in de Passage in Den Haag! Wil je winkelen in stijl? Dan moet je naar winkelcentrum de Passage in Den Haag. Dit winkelcentrum is opgericht voor het ‘chique winkelen’ en mag zich de oudste winkelpassage van Nederland noemen. Twintig winkels, overdekt en een prachtige architectuur met koepels van glas en bewerkte gevels.

Meer informatie

Activatiebureau Dutch Moving Media kan jouw product een podium geven op deze bijzondere plek. Denk aan een sampleteam, een promotieteam dat flyers uitdeelt of promotors met een mobiele promotiestand dat rondloopt door het hele winkelcentrum. Wij zijn van alle activaties en winkelcentra thuis en weten dus precies wat werkt.

Neem contact op met Dutch Moving Media voor een goed gesprek over activatie in de Passage.

Don’t Hesitate….Activate!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck