Promotieteam in Amsterdam

Promotieteam in Amsterdam

Dutch Moving Media realiseert vele ludieke campagnes voor promotieteams in Amsterdam. Flyeren op de Dam, samplen op Amsterdam Centraal Station of een walking billboard promotie in de Kalverstraat. Onze promotieteams in Amsterdam zijn enthousiast en zeker niet op hun Amsterdamse mondje gevallen. Zij tillen uw merk of product ver boven de muren van Amsterdam en hebben nog net geen Amsterdams accent.

Meer informatie

Wil jij je merk in de Amsterdamse spotlights zetten en promoten bij je doelgroep? Dutch Moving Media stelt met liefde een team voor je samen voor een ludieke promotiecampagne. Wij zullen de doelgroep enthousiasmeren en inspireren voor jouw product. Het zal nog lang gonzen aan de grachten van deze stad want zo’n leuk promotieteam hebben ze nog niet gezien in Amsterdam.

Neem snel contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck