Promotiebureau Dutch Moving Media zet elke maand één promotiemedewerker in de spotlight. Deze promotiemedewerker heeft een geweldige inzet geleverd op bv. winkeldemonstraties, een sampling campagne of een fotomarketing activatie. In oktober straalden de promotieteams van Dutch Moving Media als nooit te voren. Elke dag beter worden pakten zij letterlijk op. Keer op keer zetten zij allen geweldige activaties neer in de fieldmarketing. Eén promotiemedewerker stak met kop en schouder boven de successen uit.  Benieuwd wie de promotiemedewerker van de maand oktober is?

Wat kenmerkt een goede promotiemedewerker?

Een goede merkambassadeur is iemand die zich voorbereidt op het merk en (tijdelijk) transformeert naar de verpersoonlijking van het merk. Hij of zij is energiek en enthousiast én kan dit overbrengen naar de doelgroep. Laatste kenmerk is dat een goede merkambassadeur de doelgroep van de informatie-fase kan omzetten naar de actie-fase.

De promotiemedewerkers van promotiebureau Dutch Moving Media beschikken over al deze kenmerken. Hoe kies je dan een geweldige promotiemedewerker van de maand? De fieldcoaches, kwaliteitsmanager en projectmanager van promotiebureau Dutch Moving Media evalueren hun maand met opvallende medewerkers. Gezamenlijk kiezen zij één promotiemedewerker die optimale prestaties heeft laten zien. Bijvoorbeeld een verbluffende verkoop bij een instore demonstratie of overtreffende service verleend als één van de hostessen.

Promotiemedewerker oktober 2017

Het gehele kantoorteam van promotiebureau Dutch Moving Media feliciteert Twan van der Woude. Vanaf nu is hij vereeuwigd als promotiemedewerker van de maand oktober 2017. In oktober wist hij alle andere gegadigden voor deze eer achter zich te laten. Meerdere merken waarvoor hij in de fieldmarketing activaties voor realiseerden belden na zijn inzet met een groot compliment. “Hij heeft heel veel lol in wat hij doet. Hij kwam al vrolijk binnen en vanaf dat moment is die glimlach niet meer van zijn gezicht af gegaan. Dat enthousiasme geeft hij aan iedereen door. Van personeel tot aan de doelgroep.” Ook vele leden uit zijn promotieteams bellen de fieldcoaches na een samenwerking om lof over hem uit te spreken. “Twan is een steengoede merkambassadeur. Elke fieldmarketing campagne met hem wordt sowieso een succes.”

Deze geweldige complimenten trokken ons al over de streep. Toen wij ook nog hoorden hoe hij zich optimaal voorbereidt op zijn aankomende fieldmarketing campagne wisten we het zeker. Twan print, als ideale medewerker, de briefing uit en duikt er geheel in, inclusief eigen research over het merk. We moesten hem wel in het zonnetje zetten! Twan, gefeliciteerd met de eer van promotiemedewerker van de maand oktober 2017! Naast deze eer krijg jij € 50,- bonus.