De promotiemedewerkers van promotiebureau Dutch Moving Media zijn één van de belangrijkste mensen bij Dutch Moving Media. Onze promotiemedewerkers brengen de concept ontwikkeling van fieldmarketing activaties tot leven. Om hun geweldige inzet dan ook te belonen zet promotiebureau Dutch Moving Media elke maand 1 promotiemedewerker in het zonnetje. Deze dame of heer trok afgelopen maand onze aandacht en wist geweldige resultaten neer te zetten. Deze titel levert hen niet alleen een bonus op. Zij krijgen ook nog een plek op onze Wall of Fame.

Sophieke, jij bent de promotiemedewerker van november!

Deze promotiemedewerker blonk in de maand november op vele promotiecampagnes uit. Tijdens haar inzet op onder andere Plus, Sony Playstation en Aldi leverde ze zeer goed werk af. Tijdens de promotiecampagne is ze zich heel bewust wat er van haar verwacht en hoe zij er een goed resultaat van kan maken. Daar gaat ze dan ook voor! Deze promotiemedewerker is niet bang haar verantwoordelijkheden te nemen. Last but not least: deze dame is onwijs aan het groeien en wordt door de kwaliteitsmanager in de gaten gehouden om in de toekomst teamleider te worden.

Promotiebureau Dutch Moving Media feliciteert Sophieke met deze eer! Jij bent promotiemedewerker van de maand november 2017. Jij ontvangt € 50,- bonus en een plek op onze wall of fame.

De kracht van de promotiemedewerkers

Promotiebureau Dutch Moving Media heeft al haar promotiemedewerkers zelf in dienst, iets wat veel andere promotiebureaus niet doen. Wij kiezen hier heel bewust voor om de kwaliteit altijd te bewaken. Dit doen we vanaf de concept ontwikkeling tot en met de uitvoering van de fieldmarketing promotiecampagnes. Hoe geweldig de concept ontwikkeling van de promotiecampagne namelijk ook is, zonder goede promotiemedewerkers krijgt de promotiecampagne niet de sjeu die het verdient. Goede fieldmarketing campagnes verdienen de beste promotiemedewerkers!

Promotiebureau Dutch Moving Media heeft een streng werving en selectiebeleid. Nadat iemand is aangenomen zijn zij officieel promotiemedewerker en gaan ze onder begeleiding van teamleiders (zeer ervaren en leidinggevende promotiemedewerkers) werken op de fieldmarketing campagnes. De teamleiders werken samen met onze fieldcoaches van kantoor aan de kwaliteit. Kwaliteit staat in elke fieldmarketing campagne van promotiebureau Dutch Moving Media voorop. In de mensen, de middelen en de uitvoering.

Promotiemedewerkers inhuren

Zoek jij goede promotiemedewerkers die snel inzetbaar zijn? Promotiebureau Dutch Moving Media ontzorgt jou graag met kwalitatieve promotiemedewerkers. Bekijk voor meer informatie onze cases van al gerealiseerde campagnes of neem contact met ons op.