Elke maand staat één promotiemedewerker van promotiebureau Dutch Moving Media in de spotlight. Voor hun geweldige inzet bij bv. winkeldemonstraties, een sampling campagne of fotomarketing activatie. Ook in september blonken meerdere promotiemedewerkers uit. De fieldcoaches, kwaliteitsmanager en projectmanagers van Dutch Moving Media besloten deze maand unaniem de winnaar. Benieuwd wie de promotiemedewerker van de maand september is? Lees snel verder.

Bij goede promotiemedewerkers zie je kwaliteit terug

Promotiemedewerkers die stralend een instore demonstratie verzorgen zien we graag. En ook worden we heel blij van promotieteams die guerilla marketing campagnes succesvol uitvoeren. De goedgetrainde promotiemedewerkers van Dutch Moving Media weten wat ze moeten doen en hoe. Dit zie je terug in de resultaten. Bijvoorbeeld een succesvolle beurs door proactieve beursmedewerkers. Het kiezen van een promotiemedewerker van de maand is dan ook een moeilijke keus.

Voor de promotiemedewerker van deze maand is niets te gek. Zij (Oké, de eerste hint.. het is een dame) werkt altijd met een grote glimlach en is heerlijk spontaan. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Haar gehele promotieteam weet ze hierin mee te trekken. Ze is een volledige kameleon. De ene dag werkt zij in de frisse buitenlucht op een mobiele buitenreclame campagne, de volgende dag werkt zij op een B2B campagne in een chique outfit. Maken we je al nieuwsgierig?

De winnaar is…

Esmee -promotiemedewerker van de maand

Vol trots feliciteren wij Esmee met de eer van ‘Promotiemedewerker van de maand september 2017’. Gehele promotieteams liet zij achter zich en steeg hoog boven de anderen uit. De flexibiliteit van deze dame prijzen we bij deze hoog.  Om een zieke collega op te vangen was zij drie (!) uur onderweg naar locatie. Daar aangekomen zetten ze haar grote glimlach op en realiseerde een ijzersterke mobiele buitenreclame campagne. In diezelfde week was Esmee ook veel aan het werk voor andere merken. Op haar guerilla marketing campagne voor B2B merk zetten ze meerdere dagen lang een geweldig resultaat neer. Een grapje moet ook zeker op zijn tijd kunnen. Zo stapte ze vol zelfvertrouwen bij de concurrent van de B2B partij binnen. Esmee, dankjewel voor al je inzet. Jij bent nu voor altijd de promotiemedewerker van de maand september 2017. Naast deze eer krijg jij € 50,- bonus.

Nog 13 dagen om je te bewijzen in de maand oktober 2017!