De promotiemedewerkers van Dutch Moving Media realiseren elke dag de beste promotiecampagnes. Onze promotieteams zijn dan ook één van de belangrijkste factoren van ons promotiebureau. Als laatste schakel in de keten van concept ontwikkeling naar de uitvoering van de instore demonstraties, guerilla marketing en andere promotiecampagnes bepalen zij de kwaliteit van de uitvoer. Onze promotiemedewerkers brengen de fieldmarketing activaties tot leven! Elke maand zet promotiebureau Dutch Moving Media één promotiemedewerker in de spotlight voor het geweldige werk dat hij leverde. Deze spotlight plek levert hem (of haar) niet alleen eer op. Als promotiemedewerker van de maand krijgt hij ook een bonus.

Jeff is promotiemedewerker van december

Promotiebureau Dutch Moving Media sloot 2017 af met de benoeming van een ijzersterke promotiemedewerker van de maand. Promotiemedewerker Jeff liet in het gehele jaar een groei zien in zijn presteren en bewees daarnaast zijn letterlijke kracht tijdens het opbouwen van de vele Sony Playstation VR campagnes in 2017. Met gemak en toch voorzichtigheid tilde hij de vele apparatuur en assisteerde onze logistieke afdeling met precisie in de installatie van de materialen.

Jeff viel in december extra op waardoor hij uiteindelijk promotiemedewerker van december werd. Deze promotiemedewerker held werkte tijdens de feestdagen. Op en rond de kerstdagen realiseerde hij zeer succesvol een fotomarketing campagne tour. Promotiebureau Dutch Moving Media feliciteert Jeff met de eer van promotiemedewerker van de maand & zijn bonus! Dankjewel voor jouw inzet op de promotiecampagnes.

Jeff zijn unieke kwaliteiten in een promotieteam

Jeff is een echte merkenkameleon. Hij maakt zich snel de boodschap & feeling van het merk eigen en weet de doelgroep hier van te overtuigen. Jeff realiseert vlekkeloos een mobiele buitenreclame promotiecampagne, meerdere instore demonstraties en een fotomarketing promotiecampagne kort achter elkaar. Al deze eigenschappen weet hij met de rest van het promotieteam te delen en het gehele promotieteam nog beter te maken in hun werk.

Promotiemedewerkers inhuren?

Promotiebureau Dutch Moving Media heeft een groot bestand met promotiemedewerkers die snel inzetbaar zijn. Bekijk hier de cases van campagnes die onze promotieteams al tot een groot succes maakten. Neem contact met ons op voor een offerte of het inplannen van een promotiecampagne.