Promotiebureau Hilversum

Promotiebureau Hilversum

Zoek je nog een promotiebureau in Hilversum? Dan ben je bij Dutch Moving Media aan het juiste adres. Wij zitten namelijk gevestigd in Hilversum dus als iemand weet hoe je Hilversum moet activeren dan is het promotiebureau Dutch Moving Media wel!

Meer informatie

Promotiecampagnes Hilversum 

Een promotiecampagne in Hilversum. Goed idee! Je kunt de doelgroep in Hilversum op verschillende manieren activeren! Dit promotiebureau uit Hilversum neemt je graag mee voor een kijkje in de keuken. Een activatiespel in de Gooische Brink waarmee we de shopper verrassen op een originele manier én activeren voor een bezoekje aan de winkel. Of wat dacht je van een vespa sampling op de Kerkbrink? De promotieteams in Hilversum weten wel hoe zij de doelgroep blij kunnen maken! 

Meer weten over de mogelijkheden?  
Neem contact op met dit promotiebureau uit Hilversum en wij vertellen je graag de mogelijkheden om jouw merk in de spotlights te zetten.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck