Promotiebureau Groningen

Promotiebureau Groningen

Voor promotiecampagnes in Groningen ben je bij Dutch Moving Media aan het juiste adres! Wij realiseren als promotiebureau campagnes door het hele land, ook in Groningen!

Meer informatie

Promotiecampagnes in Groningen 
Waar moet je aan denken bij promotiecampagnes in Groningen? Goede vraag! Een product placement op de Grote Markt. De consument kan niet meer om jouw product heen en jouw merk staat in de spotlights tegen het decor van het stadhuis. Klinkt goed? Of wat dacht je van een sampling op straat? Onze promotieteams in Groningen kennen de stad op hun duimpje en weten precies hoe zij de doelgroep moeten opzoeken met een sampling product en een goed verhaal.  

Dutch Moving Media werkt graag in Groningen! 

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je in petto hebben? Bel ons meteen en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden in Groningen. 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck